Factori interni care iti influenteaza frumusetea – Introducere

Factori interni frumusete
Imagineaza-ti un zid subred, crapat, plin de mucegai si igrasie. Acum imagineaza-ti ca zugravesti acest zid cu cea mai scumpa si mai buna vopsea de pe piata.

Cat crezi ca va dura pana cand crapaturile si mucegaiul vor iesi la suprafata?

Daca baza nu e solida, orice spoiala e zadarnica, oricat de “speciala” ar fi ea.

Acelasi lucrul se intampla cu corpul nostru. Cheltuim sume exorbitante pe creme, lotiuni, spume de curatare, masti, tratamente sofisticate, fara sa ne gandim la ceea ce se gaseste sub piele, la felul in care multi dintre factorii interni, ne influenteaza frumusetea exterioara.

Pentru ca mi-a trebuit mult timp sa inteleg acest lucru, si mai ales, pentru ca mi-a trebuit mult timp sa il pun in practica, m-am gandit sa abordez aceasta tema intr-o serie de articole. Voi scrie despre lucruri cu care stiu ca esti familiarizata, despre unele pe care le cunosti foarte bine.

Dar intrebarea e: pe cate dintre ele le aplici in viata de zi cu zi?

E usor sa bifezi cateva principii la cunostinte generale despre frumusete si sanatate. Provocarea incepe in momentul in care trebuie sa le aplici zilnic, sa ajungi sa le pui in practica automat, fara sa te gandesti ca “trebuie”.

Multe dintre problemele cosmetice cu care ne confruntam n-au nicio legatura cu factorii externi. Invata sa te ingrijesti din interior spre exterior, pentru a lasa adevarata ta frumusete sa straluceasca.

Citeste mai mult:

Explorează mai departe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *