Disclaimer

Recenziile si parerile de pe acest blog imi apartin. Toate produsele  la care fac referire sunt cumparate de mine, din banii mei. Nu lucrez pentru nicio companie a caror produse apar in cuprinsul acestui blog. Nu sunt platita pentru a face recenzii.

Continutul acestui blog are caracter informativ si exprima exclusiv punctul meu de vedere. Nu doresc sa impun nimanui parerile și ideile mele și nu sustin ca sunt profesionista in niciun domeniu. Nu sunt cosmetician, medic sau nutritionist si nici nu pretind a fi experta. Eu expun doar concluziile cercetarilor mele si rezultatele pe care eu le-am obtinut. 

Ceea ce functioneaza pentru mine nu se aplica tuturor. Nu imi asum raspunderea pentru vreo experiență neplacuta traita de voi cu un anume produs testat de mine sau cu o reteta prezentata. Rezultatele obtinute in urma utilizarii unui produs difera de la individ la individ.

Daca voi primi produse pentru testare, acest lucru va fi mentionat in postare, iar parerile mele vor fi sincere, fie ca sunt bune, fie ca sunt rele. Nu detin drepturile de copyright pentru fotografiile de pe site cu exceptia celor marcate ca atare.

Pentru orice intrebari legate de continutul acestui blog, iti stau la dispozitie la adresa de mail: frumusetedinnatura@gmail.com

Credit pentru ilustratii:

wash hair by Laymik from the Noun Project
skin care by Laymik from the Noun Project
Woman legs by Laymik from the Noun Project
Lotus by Tricia Lara from the Noun Project
hairstyle by Laymik from the Noun Project
Cheese by Denis Sazhin from the Noun Project
Broccoli by Denis Sazhin from the Noun Project
t-bone steak by Denis Sazhin from the Noun Project