Disclaimer

Politică Cookies

Disclaimer

Recenziile și părerile de pe acest blog îmi aparțin. Toate produsele  la care fac referire sunt cumpărate de mine, din banii mei. Nu lucrez pentru nicio companie a căror produse apar în cuprinsul acestui blog. Nu sunt plătită pentru a face recenzii.

Conținutul acestui blog are caracter informativ și exprimă exclusiv punctul meu de vedere. Nu doresc să impun nimănui părerile și ideile mele și nu susțin că sunt profesionistă în niciun domeniu.

Nu sunt cosmetician, medic sau nutriționist și nici nu pretind a fi expertă. Eu expun doar concluziile cercetărilor mele și rezultatele pe care eu le-am obținut.

Nu sfătuiesc pe nimeni să facă ceea ce fac eu. Fiecare om este răspunzător pentru alegerile sale.

Ceea ce funcționează pentru mine nu se aplică tuturor. Nu îmi asum răspunderea pentru vreo experiență neplăcută trăită de voi cu un anume produs testat de mine sau cu o rețetă prezentată. Rezultatele obținute în urma utilizării unui produs diferă de la individ la individ.

Îmi rezerv dreptul de a-mi schimba părerile, de a evolua, de a învăța lucruri noi. 

Dacă voi primi produse pentru testare, acest lucru va fi menționat în postare, iar părerile mele vor fi sincere, fie că sunt bune, fie că sunt rele.

Dacă te-ai înscris pe lista de abonați, adresa ta de email este folosită exclusiv pentru a primi notificări legate de conținutul acestui site. 

Pentru orice întrebări legate de conținutul acestui blog, îți stau la dispoziție la adresa de mail: frumusetedinnatura@gmail.com

Credit pentru ilustrațiile alb-negru

wash hair by Laymik from the Noun Project
skin care by Laymik from the Noun Project
Woman legs by Laymik from the Noun Project
Lotus by Tricia Lara from the Noun Project
hairstyle by Laymik from the Noun Project
Cheese by Denis Sazhin from the Noun Project
Broccoli by Denis Sazhin from the Noun Project
t-bone steak by Denis Sazhin from the Noun Project
body brush by Maria Zamchy from the Noun Project
Hair loss by Oleksandr Panasovskyi from the Noun Project