Contact

Dacă ai o întrebare, o sugestie sau dacă pur și simplu vrei să îmi transmiți gândurile tale, îți stau la dispoziție. Scrie-mi un mesaj folosind formularul de mai jos:

   
  Până când îți voi putea răspunde află mai mult despre ceea ce te interesează:
   
  Uleiul de jojoba frumusete pentru ten, par, corp

  Uleiul de jojoba – Un dar neprețuit al naturii pentru frumusețea ta

  Uleiul de jojoba este impropriu denumit ulei. Compoziția sa chimică diferă de cea a uleiurilor naturale extrase din alte semințe de plante pentru că este mai mult o ceară decât […]

  0 comments
  etichetele și carbohidrații neți

  Etichetele alimentare și carbohidrații neți ✽ România și UE vs SUA

  În Uniunea Europeană reglementările obligă producătorii să treacă pe etichetă carbohidrații neți, cei care pot fi asimilați de corpul uman, fără fibre.

  0 comments

  Cafea Mocha ✽ Un deliciu pentru ten (mască revigorantă)

  Sunt unele dimineți în care tenul tău e obosit și tern. Te întrebi cui îi aparține fața care te privește dușmănos din oglindă. Remediul este masca cu cafea.

  0 comments
  lapte din fulgi de nucă de cocos

  Lapte din nucă de cocos – varianta simplă și ieftină

  Laptele din nucă de cocos e o alternativă pentru laptele de vacă ultrapasteurizat și omogenizat, un ingredient care îți poate fi de ajutor în bucătărie.

  0 comments
  super-cafea keto

  Super-Cafea Keto ✽ Energie, sănătate și frumusețe

  Dacă ai adoptat stilul de viață low carb sau keto, ai auzit de rețeta de cafea keto sau „bulletproof”. E o combinație delicioasă de cafea cu unt și ulei MCT

  0 comments
  băuturi alcoolice low-carb keto

  Stil de viață low-carb: Ce bem? Băuturi alcoolice

  Alcoolul e o componentă majoră a vieții noastre sociale. Dacă mănânci low carb sau keto nu înseamnă că nu poți savura un pahar de băutură împreună cu prietenii.

  0 comments