Contact

Dacă ai o întrebare, o sugestie sau dacă pur și simplu vrei să îmi transmiți gândurile tale, îți stau la dispoziție. Scrie-mi un mesaj folosind formularul de mai jos:

   
  Până când îți voi putea răspunde află mai mult despre ceea ce te interesează:
   
  omega-3 surse optime și beneficii pentru sănătate

  Acizii grași Omega-3: surse optime și precauții

  Se scrie mult despre importanța acizilor grași polinesaturați Omega-3 pentru sănătate și frumusețe. Toți suntem de acord că sunt indispensabili. Sursele optime [..]

  0 comments
  super-cafea keto

  Super-Cafea Keto ✽ Energie, sănătate și frumusețe

  Dacă ai adoptat stilul de viață low carb sau keto, ai auzit de rețeta de cafea keto sau „bulletproof”. E o combinație delicioasă de cafea cu unt și ulei MCT

  0 comments
  salvează planeta mâncând nutreț

  Ești sărac? Mănâncă nutreț! ✽ Cum te salvează bogații planetei

  De mii de ani bogații planetei încearcă să îi determine pe săraci să nu mănânce carne, ci nutreț. Un subnutrit e mai supus și mai ușor de controlat.

  0 comments

  Microdermabraziune la tine acasă

  Tratamentul de microdermabraziune este un procedeu cosmetic prin care se îndepărtează straturile de celule moarte de la suprafața pielii cu ajutorul unui fascicol de micro-particule de cristale.

  3 comments

  Nu îți arunca șamponul preferat

  Părul NU se obișnuiește cu șamponul. De fapt, nu se obișnuiește cu niciun produs cosmetic pentru că nu are capacitatea de a se adapta.

  0 comments

  Soluția naturală pentru un păr strălucitor iarna

  Iarna poți avea un păr strălucitor și sănătos, fără să cheltui bani la saloanele de înfrumusețare. E rândul unei măști simple ce va reda vitalitatea părului.

  0 comments