Contact

Dacă ai o întrebare, o sugestie sau dacă pur și simplu vrei să îmi transmiți gândurile tale, îți stau la dispoziție. Scrie-mi un mesaj folosind formularul de mai jos:

  Până când îți voi putea răspunde află mai mult despre ceea ce te interesează:

  Spune adio vârfurilor de păr despicate

  Vârfurile despicate sunt un coșmar pentru orice femeie care își dorește un păr lung, frumos și sănătos. Ele se tratează doar cu foarfeca, însă poți preveni apariția lor.

  1 comment

  Colorarea părului cu henna: avantaje și dezavantaje

  Henna oferă multe beneficii părului și de aceea este alegerea multor femei din întreaga lume. Cu toate acestea nu e o soluție universală pentru toate femeile.

  0 comments

  Carnea roșie dincolo de proteine și grăsimi: vitamine, minerale, antioxidanți, compuși bioactivi

  Carnea roșie înseamnă mai mult decât proteine și grăsime. E un aliment complet care a susținut perpetuarea și evoluția speciei umane timp de milioane de ani.

  0 comments

  Plantele nu au valoarea nutrițională pe care ne-o imaginăm

  Suntem încurajați zilnic să mâncăm multe fructe și legume pentru un aport optim de vitamine și minerale. La prima vedere, valorile nutriționale par convingătoare

  0 comments

  Mască super hidratantă pentru păr strălucitor

  Vara părul tău e bătut de soare soarele și vânt, iarna îngheață sau se freacă de căciuli și fulare. De aceea are nevoie de o mască super hidratantă.

  2 comments

  Factori interni ce influențează frumusețea – Alimentația

  Alimentația este primul pas spre un corp frumos și sănătos. Există pe piață zeci de diete, sute de produse care îți promit scăderea rapidă în greutate

  6 comments