Contact

Dacă ai o întrebare, o sugestie sau dacă pur și simplu vrei să îmi transmiți gândurile tale, îți stau la dispoziție. Scrie-mi un mesaj folosind formularul de mai jos:

  Până când îți voi putea răspunde află mai mult despre ceea ce te interesează:

  Nutriție la nivel superior: supa de oase cu unt și ulei de cocos

  Supa de oase este la îndemâna tuturor, e ușor de preparat și este foarte prietenoasă cu bugetul tău. Are atât de multe beneficii pentru sănătate și frumusețe.

  0 comments
  spumă ciocolată ulei măsline keto

  Bucătăria keto: Spumă de ciocolată cu ulei de măsline

  Visul oricărei femei este să mănânce ciocolată și să nu se îngrașe. Se poate. Această rețetă inedită de spumă de ciocolată a fost inspirată de Nigella Lawson.

  0 comments
  LCHF legume low carb

  Ghid nutriție LCHF: Ce mâncăm? Legumele și conținutul de carbohidrați

  În articolul Mănâncă, slăbește, bucură-te de viață! dedicat stilului de viață LCHF (Low Carb High Fat) am menționat legumele ca fiind baza alimentației sărace în carbohidrați alături de proteine și grăsimi […]

  0 comments

  Balsam hrănitor cu grăsimi animale și vitamine

  Balsamul pentru piele cu grăsimi animale e atât de fabulos încât am simțit nevoia să adaug ingrediente. Astfel am ajuns la versiunea adăugită și îmbunătățită.

  0 comments

  Cafea Mocha: Un deliciu pentru ten (mască revigorantă)

  Sunt unele dimineți în care tenul tău e obosit și tern. Te întrebi cui îi aparține fața care te privește dușmănos din oglindă. Remediul este masca cu cafea.

  0 comments

  Carnea roșie dincolo de proteine și grăsimi: vitamine, minerale, antioxidanți, compuși bioactivi

  Carnea roșie înseamnă mai mult decât proteine și grăsime. E un aliment complet care a susținut perpetuarea și evoluția speciei umane timp de milioane de ani.

  0 comments