Contact

Dacă ai o întrebare, o sugestie sau dacă pur și simplu vrei să îmi transmiți gândurile tale, îți stau la dispoziție. Scrie-mi un mesaj folosind formularul de mai jos:

   
  Până când îți voi putea răspunde află mai mult despre ceea ce te interesează:
   
  lapte din nucă de cocos făcut în casă

  Lapte din nucă de cocos ✽ Varianta simplă și ieftină

  Laptele din nucă de cocos e o alternativă pentru laptele de vacă ultrapasteurizat și omogenizat, un ingredient care îți poate fi de ajutor în bucătărie.

  0 comments

  Eu am ales henna pentru vopsirea părului. Tu?

  Au trecut mulți ani de când folosesc henna pentru nuanțarea părului. Am făcut atunci o alegere și acum sunt convinsă, mai mult decât oricând, că a fost cea bună

  3 comments
  protecție solară combinată

  Protecție solară combinată eficientă și sigură

  Crema de protecție solară ideală e cea pe care o porți în fiecare zi. Nu contează marca sau prețul, ci doar textura, finisajul și eficacitatea.

  0 comments
  ceai verde preparat la rece

  Ceai verde preparat la rece ✽ Sănătos, răcoritor, aromat

  Despre beneficiile consumului de ceai verde pentru sănătate și frumusețe se poate scrie la nesfârșit. Unele sunt modeste, însă unele sunt spectaculoase

  2 comments
  Consum suficient de sare pentru sănătate

  Consumați suficientă sare pentru o viață sănătoasă

  Corpul uman e un ocean umblător. Prin venele noastre curge sare, când facem efort eliminăm sare, lichidul intracelular este sărat lacrimile noastre sunt sărate.

  0 comments
  Low Carb High Fat vs dieta ketogenică

  Dieta ketogenică sau Low Carb? ✽ Asemănări și deosebiri

  Dieta ketogenică (keto) este o formă mult mai strictă de alimentație LCHF (low carb high fat) și implică un control mai riguros al macronutrienților din dietă.

  0 comments