Contact

Dacă ai o întrebare, o sugestie sau dacă pur și simplu vrei să îmi transmiți gândurile tale, îți stau la dispoziție. Scrie-mi un mesaj folosind formularul de mai jos:

   
  Până când îți voi putea răspunde află mai mult despre ceea ce te interesează:
   

  Curățarea tenului cu uleiuri (Oil Cleansing Method)

  Un ten curat și sănătos e visul oricărei femei. Curățarea tenului cu uleiuri e o metodă simplă și eficientă de demachiere și curățare în profunzime a tenului.

  8 comments
  mască cu turmeric pentru ten

  Mască cu turmeric pentru un ten strălucitor

  Dacă ar exista și o categorie de super-condimente, pe unul dintre locurile fruntașe ar trebui să se situeze rădăcina proaspătă sau pudra de turmeric.

  0 comments
  Oul aliment perfect beneficii

  Oul ✽ Superalimentul la îndemâna tuturor

  Oul conține aproape toți macro și micro-nutrienții necesari corpului uman (în afară de vitamina C). Este o sursă ideală de proteine, vitamine și minerale.

  0 comments

  The Curly Girl Method – Îngrijirea părului creț

  Spune adio firelor rebele, aspectului electrizat și părului uscat. Scoate-ți buclele naturale în evidență. Curly Girl e metoda spălării părului cu balsam.

  3 comments
  Ingrijire piele iaurt

  5 moduri in care iaurtul iti infrumuseteaza pielea

  Iaurtul nu este doar un aliment sanatos, ci si un produs cosmetic eficient. Pe langa calitatile nutritionale care il situeaza pe un loc fruntas in lista celor mai sanatoase alimente, […]

  0 comments

  Mască super hidratantă pentru păr strălucitor

  Vara părul tău e bătut de soare soarele și vânt, iarna îngheață sau se freacă de căciuli și fulare. De aceea are nevoie de o mască super hidratantă.

  2 comments