Contact

Dacă ai o întrebare, o sugestie sau dacă pur și simplu vrei să îmi transmiți gândurile tale, îți stau la dispoziție. Scrie-mi un mesaj folosind formularul de mai jos:

   
  Până când îți voi putea răspunde află mai mult despre ceea ce te interesează:
   
  Repară bariera de protecție a pielii

  Repară-ți bariera de protecție a pielii ✽ Mască naturală

  Nu există piele frumoasă fără o barieră protectoare intactă. Bariera de protecție a pielii este esențială pentru sănătatea și frumusețea tenului tău.

  0 comments
  mască cu turmeric pentru ten

  Mască cu turmeric pentru un ten strălucitor

  Dacă ar exista și o categorie de super-condimente, pe unul dintre locurile fruntașe ar trebui să se situeze rădăcina proaspătă sau pudra de turmeric.

  0 comments
  mască ten dovleac anti-aging anti acnee

  Mască pentru ten cu dovleac ✽ Hrănește, hidratează, repară

  Află de ce o mască pentru ten cu dovleac și condimente picante este exact tratamentul de care pielea ta are nevoie în acest anotimp.

  0 comments

  Mierea ✽ Elixirul care îți luminează fața

  Mierea este un ingredient extraordinar pentru îngrijirea pielii datorită proprietăților ei antibacteriene și antimicrobiene, a conținutului de enzime, minerale și antioxidanți.

  4 comments
  carbohidrații neți legume low-carb, keto, LCHF, LCHP

  Legumele și conținutul de carbohidrați ✽ Ghid nutriție low-carb

  Legumele sunt baza alimentației sărace în carbohidrați, fie ea low-carb (LCHF sau LCHP) sau ketogenică alături de proteine și grăsimi sănătoase.

  2 comments
  ulei natural antirid sticlă cu pipetă

  Ulei natural antirid

  Nu poți opri timpul dar poți face tot ce îți stă în putință să îmbătrânești frumos. Soluția pe care ți-o ofer azi este un ulei natural antirid care hrănește și protejează pielea.

  2 comments