Contact

Dacă ai o întrebare, o sugestie sau dacă pur și simplu vrei să îmi transmiți gândurile tale, îți stau la dispoziție. Scrie-mi un mesaj folosind formularul de mai jos:

   
  Până când îți voi putea răspunde află mai mult despre ceea ce te interesează:
   

  Program complet de îngrijire naturală a tenului

  Azi îți voi arata un program complet de îngrijire naturală a tenului care urmează cei trei pași. Tenul va fi curățat, tonifiat și hidratat fără să fie agresat.

  4 comments

  Cum mi-am scos henna din păr (din greșeală)

  Henna e o vopsea naturală permanentă care nu doar se depune pe firul de par, ci fuzionează cu keratina. Acest fapt o face aproape imposibil de îndepărtat.

  0 comments
  dieta băutorului de alcool low carb

  Știai că există dieta băutorului de alcool?

  „The Drinking Man’s Diet” („Dieta băutorului de alcool”) este o carte de 50 de pagini publicată în 1964 în care Robert Cameron oferă un ghid care să îi ajute pe cei care obișnuiesc să consume alcool să scape de kilogramele în plus.

  0 comments
  băuturi alcoolice keto și low carb

  Ce bem? Băuturi alcoolice ✽ Stil de viață low-carb sau keto

  Alcoolul e o componentă majoră a vieții noastre sociale. Dacă mănânci low carb sau keto nu înseamnă că nu poți savura băuturi alcoolice împreună cu prietenii.

  0 comments

  Uleiuri esențiale pentru păr – Rețete pentru începători

  Poate fi foarte distractiv să te joci cu uleiuri esențiale și să îți creezi propriile rețete. Important este să începi cu combinații simple și sigure.

  0 comments

  Uleiul de cocos e un miracol pentru frumusețe și sănătate

  Uleiul de cocos e un miracol pentru sănătate și frumusețe. Are activitate antivirală, antibacteriană și antifungică acoperind o gama largă de agenti patogeni.

  2 comments