Decolorarea naturală a părului: poze înainte și după

Ieri am scris despre decolorarea naturală a părului și am postat rețeta. Pentru că nu îmi place să scriu despre lucruri pe care nu le-am testat eu înainte de a da sfaturi altora, am decis să fac și un experiment cu “înainte” și “după”.

Acestea fiind hotărâte, aseară mi-am fotografiat părul, am aplicat metoda de decolorare și azi am făcut a doua poză. Poți vedea mai jos rezultatul. Nu e o schimbare spectaculoasă, însă se observă o ușoară modificare a culorii în cea de-a doua poză.

Am spus de ieri că nu trebuie să te aștepți la schimbări drastice, ci doar la o ușoară decolorare. Sunt convinsă de faptul că, după mai multe aplicări, diferențele vor fi mult mai mari.

Această metodă poate fi folosită indiferent dacă părul tău e natural, vopsit chimic sau colorat cu henna și indigo.

 Rezultatul decolorării naturale a părului:

Decolorarea naturala parului poze inainte si dupa
 
Citește mai mult:

Explorează mai departe:

3 comentarii

  1. A doua poza a fost facuta dupa o singura aplicare. Pentu ca nu distruge parul, reteta poate fi folosita zilnic daca ai rabdare. Singura problema e cu spalatul de dupa. Daca trebuie sa folosesti sampon, mai bine aplici si masca mai rar decat sa iti usuci excesiv parul. O data la 3 zile este rezonabil.

  2. multumesc ptr reteta! chiar cautam ceva natural sa imi decolorez parul….este foarte subtire si de ceva ani ma vopsesc brunet…. am si eu o intrebare : de cate ori ai aplicat sa obtii acea nuanta? pot aplica o data la 3 zile? sau este prea des?
    multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *