Vrei un corp suplu și armonios? Încearcă Winsor Pilates!

Frumusețea vine din interior și nu o spun în sens figurat. Niciun regim de înfrumusețare nu este la fel de eficient ca 30 de minute de exerciții fizice în fiecare zi. Pentru mine soluția a fost Winsor Pilates.

Dacă vrei schimbări spectaculoase combină tratamentele cosmetice cu mișcarea și o dietă potrivită, și, în timp, vei observa schimbări majore.

Așa am gândit și eu când am căutat un program de exerciții fizice care să mi se potrivească. Inițial, mi s-a părut imposibil să găsesc ceva pe gustul meu, pentru că sunt destul de pretențioasă când vine vorba de efort fizic. Unii ar spune … leneșă. 

Nu îmi place:

 • să merg la sală
 • să folosesc aparate
 • să fac zeci de repetări
 • să transpir mult
 • să țin diete hipocalorice

Pornind de la aceste premise, eram sigură că nu pot găsi nimic care să îmi placă. Dar n-a fost așa.

Întâmplător, am descoperit programul de exerciții creat de Mari Winsor și mi-am dat seama că e soluția perfectă pentru mine. A durat ceva timp până când am învățat să execut corect exercițiile, însă am reușit.

winsor pilates

Ce a făcut Winsor Pilates pentru mine?

În 6 luni am ajuns să port haine mărimea 36 de la mărimea 44.

Ce poate face programul Winsor Pilates pentru tine?

 • pierzi kilograme în plus (combinat cu o dietă adecvată)
 • îți modelezi corpul
 • îți lucrezi eficient toate grupele de mușchi
 • îți crești flexibilitatea și echilibrul 
 • îți corectezi ținuta

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile acestui program iar partea frumoasă e că nu ai nevoie decât de o saltea și de voință. Înainte de a începe trebuie să știi câteva lucruri:

 • Winsor Pilates înseamnă calitate și nu cantitate. De aceea e foarte important să ai răbdare și să înveți să execuți corect toate exercițiile. La început poți folosi o oglindă pentru a te corecta. Fiecare exercițiu are o varianta modificată pentru a te ajuta.
 • Nimic nu funcționează peste noapte. Ai răbdare, fii consecvență și vei vedea rezultatele.
 • Urmează cu sfințenie indicațiile lui Mari.
 • Graba strică treaba. Nu trece rapid la programele pentru avansați. Rămâi la începători până când vei reuși să faci exercițiile perfect și fără efort. Abia apoi e momentul să treci la nivelul următor.

Dacă vrei să îți faci o idee despre acest tip de exerciții fizice, caută „Winsor Pilates” pe YouTube și alege programul care ți se potrivește.

Sper să îți folosească și ție la fel de mult cum mi-a folosit mie.

Succes!

Citește mai mult:

Explorează mai departe:

3 comentarii

 1. In primul rand nu trebuie sa te stresezi. Incepe cu Basics si invata sa executi corect miscarile. Lasa-ti corpul sa invete si sa se adapteze. Cand acest nivel ti se pare usor, treci la Advanced. Daca sunt zile in care nu ai foarte mult timp la dispozitie, poti face 20 de minute. Daca vrei sa iti lucrezi anumite parti ale corpului, alegi programul pentru partea care te intereseaza. La fel de bine poti sa faci cate un program diferit in fiecare zi. Asculta-ti corpul si lasa-l sa te ghideze. Important este sa te misti in fiecare zi. Multa bafta!

 2. Buna!

  Tocmai am facut rost de program si as vrea sa ma apuc de el. Intrebarea mea este: cum le integrez pe toate mai exact? Evident, o sa incep cu Basics, dar cand ar fi momentul sa trec la celelalte? Apoi, este cate un workout pentru fiecare zi sau cum sa procedez exact, ca nu inteleg. As apecia daca un raspuns.

  Multumesc,

  Magda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *