Soluția naturală pentru un păr strălucitor iarna

Pentru că anotimpul rece se apropie cu pași repezi, apar și problemele pe care le avem cu podoaba capilară în această perioadă. Ceea ce trebuie să știi e faptul că și iarna poți avea un păr strălucitor, frumos și sănătos, fără să cheltui sume uriașe la saloanele de înfrumusețare.

Trecerile repetate de la căldură la frig, căciulile, fularele și gulerele agresează părul, îl usucă și îl electrizează. Azi e rândul unei măști simple care va reda vitalitatea părului tern și obosit în sezonul rece.

Mască de păr cu miere și ulei de măsline

mască păr ulei măsline miere

Pentru această mască ai nevoie doar de:

Încălzește puțin uleiul de măsline pe calorifer sau la baie de aburi și amestecă-l cu mierea. Ai mare grijă la temperatura uleiului. Nu îl încălzi prea tare. Masca trebuie să fie călduță, nu fierbinte. Nu e foarte plăcut să te arzi în loc să te relaxezi.

Pentru că cele două ingrediente nu se prea înțeleg, e nevoie să insiști până când obții un amestec cât de cât omogen.

Umezește-ți părul cu apă călduță și apoi aplică masca de la vârfuri spre scalp masând ușor. Acoperă capul cu o cască de duș sau folie de plastic, pune-ți o căciulă sau un prosop cald peste, și ai răbdare 30-40 de minute.

Dacă reziști, poți sta mai mult cu masca pe par. După trecerea timpului, spală-te pe cap așa cum o faci în mod obișnuit (adică așa cum ai învățat din articolele acestui blog) și bucură-te de un par revigorat, moale și strălucitor.

Citește mai mult:

Explorează mai departe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *