Plantele din farfurie ✽ Toxine naturale și antinutrienți

toxinele naturale din legume, nuci, semințe

„Mănâncă multe fructe și legume! Plantele verzi sunt sănătoase! Legumele trebuie să fie baza alimentației tale!” Auzind astfel de îndemnuri zi de zi, ajungi să le crezi. Mănânci tot mai multe plante, fără să știi că în salata ta uriașă, colorată frumos, se ascund inamici nevăzuți care îți pot șubrezi sănătatea.

Nu e de mirare că, de-a lungul istoriei, unele dintre cele mai puternice otrăvuri au fost sintetizate din anumite specii de plante.

Din cele mai vechi timpuri oamenii utilizează plantele pentru efectele lor terapeutice. Dacă știi ce faci, ai posibilitatea de a folosi puterea lor pentru a trata o multitudine de afecțiuni.

Nu poți intra într-o farmacie și să începi să iei pastile la voia întâmplării. La fel, când vine vorba despre plante, trebuie să le cunoști proprietățile înainte de a le consuma zilnic în cantități mari.

Știi, de exemplu, că polifenolii din plante împiedică absorbția fierului non-hemic? Nu pare grav să bei o cafea sau un ceai în timpul mesei sau după. Nu pățești nimic imediat. În timp, mai ales dacă nu mănânci suficientă carne, acest mic răsfăț plin de „antioxidanți sănătoși” poate conduce la anemie.

De ce vor plantele să ne otrăvească?

Plantele nu vor să fie mâncate. Nici de către animale sau insecte, nici de către tine. Pentru că nu se pot apăra prin mijloace fizice, așa cum o pot face animalele, au dezvoltat de-a lungul evoluției un adevărat arsenal de arme chimice cu care se protejează de prădători.

Aceste toxine naturale pot crea probleme de sănătate, mai ales consumate în cantități mari, pe perioade lungi de timp. Unii oameni sunt mai sensibili decât alții și de aceea e important să fii informată.

Cea mai protejată parte a oricărei plante este sămânța. Ea este „copilul” plantei. Imaginează-ți ce ai face tu dacă cineva ar încerca să îți mănânce copilul?

Pentru a asigura perpetuarea speciei, semințele conțin multiple toxine naturale dedicate protecției acestora și creării condițiilor optime pentru germinare.

Urmează apoi germenii, lăstarii, frunzele, tulpinile și rădăcinile. Cele mai puțin toxice sunt fructele coapte natural. Plantele vor ca fructele să fie mâncate iar semințele să fie împrăștiate pe o suprafață cât mai mare … însoțite de îngrășământ natural.

Fiecare aliment pe care îl consumi îți influențează sănătatea. Dacă știi ce ai în farfurie, poți lua decizii corecte și poți face ajustările necesare.

Mai mult de 99% dintre toate plantele de pe Pământ sunt toxice sau imposibil de digerat pentru specia umană.

De-a lungul timpului oamenii au ales plantele cele mai puțin toxice, le-au domesticit, le-au crescut selectiv și le-au încrucișat pentru a le face cât mai comestibile.

Legumele pe care le găsim acum în magazine și piețe sunt copii palide ale variantelor sălbatice, dar nu sunt total lipsite de pericole.

Nu am nimic împotriva consumului de plante. Dacă îți plac și te fac să te simți bine, mănâncă-le. Dar dacă ai probleme digestive, inflamație, deficiențe nutriționale sau afecțiuni dermatologice, ia în calcul și acești factori care pot contribui la apariția sau la exacerbarea lor.

Valoarea nutritivă a plantelor nu e cea din laborator pe care o găsești în bazele de date alimentare. Există o mare diferență între ceea ce mâncăm și ceea ce asimilăm. Poți dezvolta deficiențe nutriționale grave chiar dacă pe hârtie bifezi toți macro și micronutrienții în limitele recomandate.

Toxine naturale și antinutrienți

Pesticidele naturale din plante sunt numeroase și au mecanisme complexe de acțiune. Doar varza conține 49 de substanțe toxice, unele cancerigene, altele cu efecte mutagenice sau clastogenice.

Sursa imagine: Dietary pesticides (99.99% all natural)*

Mai jos găsești câțiva dintre compușii din plante care pot crea probleme de sănătate. Sunt prea mulți pentru a fi cuprinși toți într-un articol de blog. Din acest motiv lista e mai scurtă decât mi-aș fi dorit.

Acidul fitic

Se găsește în cereale, nuci, semințe, leguminoase și împiedică absorbția mineralelor: calciu, fier non-hem, potasiu, magneziu, cupru și zinc.

Acidul fitic nu împiedică doar absorbția mineralelor din alimentele care îl conțin, ci și din restul alimentelor consumate la masa respectivă. Pe termen lung, pot apărea deficiențe nutriționale grave.

În graficul de mai jos vezi cum influențează acidul fitic absorbția zincului din stridii:

Absorbția de zinc este optimă atunci când stridiile sunt consumate singure. Dacă sunt consumate împreună cu fasole neagră, absorbția de zinc se reduce substanțial. Ajunge la zero atunci când stridiile sunt consumate împreună cu tortilla din porumb.

Acidul fitic nu doar împiedică absorbția mineralelor, ci și reduce capacitatea organismului de a digera și asimila proteinele prin blocarea enzimelor digestive pepsina și tripsina.

Concentrația de acid fitic poate fi redusă prin înmuiere, încolțire, fermentare și gătire termică. O idee bună este să mănânci alimentele care conțin acid fitic separat de mesele principale.

Acidul oxalic

Acidul oxalic se găsește în multe plante: spanac, rubarbă, sfeclă, măcriș, cafea, cacao, caju, ceai, fructe de pădure, etc.

El reacționează cu minerale (mai ales cu calciu) și formează cristale care agresează mucoasele tractului intestinal sau perforează membranele celulare.

În unele cazuri cristalele se depun în piele, în alte țesuturi și în articulații provocând inflamație, funcționare deficitară a glandelor și organelor, stresează sistemul imunitar și provoacă probleme de comunicare între celule, hormoni și sistemul nervos.

Te-ai întrebat vreodată de ce te înțeapă fructul de kiwi sau de ce uneori ai impresia că mănânci nisip atunci când consumi spanac? Sunt cristale de oxalați care irită sistemul digestiv.

În imaginile de mai jos vezi cum arată cristalele de oxalați izolate din fructul de kiwi.

Sursa imagine: Synergistic Defensive Function of Raphides and Protease through the Needle Effect

70% din pietrele la rinichi sunt formate din oxalat de calciu.

Cu cât o persoană are mai multe probleme de permeabilitate intestinală, cu atât mai mulți oxalați absoarbe.

Ingestia a 4-5 gr. de acid oxalic este doza minimă care poate fi fatală pentru adulți. În 1989 o banală supă de legume preparată cu 500 gr. de măcriș a cauzat decesul unui bărbat de 53 de ani, fumător, consumator de alcool, care suferea de diabet.

Pentru a preîntâmpina problemele cauzate de acidul oxalic mamele și bunicile noastre găteau întotdeauna spanacul cu lactate. Nu îl mâncau „raw” în salate și nici nu făceau „juice fast” pentru „detoxifiere”.

Toate rețetele tradiționale (românești sau străine) care includ spanac au printre ingrediente lapte sau brânzeturi.

Calciul din lactate se leagă de acidul oxalic liber și îl împiedică să reacționeze cu calciul din sânge. În acest fel, nu trece ușor de bariera intestinală și e eliminat mai eficient.

Lectinele

Sunt proteine care au fost identificate pentru prima dată în boabele de ricin dar se găsesc și în leguminoase, cereale, roșii, cartofi, ardei, vinete, dovleci, fructe.

Concentrația cea mai mare de lectine se găsește în coajă și în semințe, iar rolul lor este unul de protecție pentru a asigura germinarea viitoarei generații și, prin asta, perpetuarea speciei.

Toxicitatea acută apare în cazul unui consum mare de lectine la o singură masă și se manifestă prin dureri severe de stomac, vomă sau diaree. 4-5 boabe de fasole roșie care au fost înmuiate dar nu au fost gătite termic la temperatura optimă sunt suficiente pentru a cauza otrăvire.

Corpul uman nu poate digera lectinele. Ele trec prin tractul digestiv provocând inflamație, distrugând epiteliul intestinal, împiedicând reconstrucția acestuia, provocând permeabilitate intestinală.

Un țesut intestinal compromis permite pătrunderea de fragmente alimentare parțial digerate, a toxinelor, a bacteriilor și a altor molecule străine în sânge și împiedică absorbția optimă a nutrienților esențiali: proteine, grăsimi, vitamine și minerale.

Organismul reacționează la prezența corpilor străini în sânge prin mobilizarea sistemului imunitar care încearcă să izoleze și să neutralizeze „dușmanii”.

Corpul își atacă propriile țesuturi creând o stare de inflamație generalizată. Rezultatul? Boala celiacă (glutenul este o lectină), artrită reumatoidă, acnee, alergii, psoriazis, eczeme, depresie, diabet de tip 1, etc.

Lectinele se dezactivează prin înmuiere și fierbere la 100°C timp de cel puțin 10 minute, prin fermentare și germinare. De exemplu, gătirea la 70°C în slow-cooker nu e suficientă pentru a dezactiva lectinele din fasole, chiar dacă timpul de gătire este unul mai lung.

În cazul legumelor din familia Solanacee (roșii, ardei, vinete, cartofi, goji) concentrația de lectine se reduce dacă sunt curățate de coajă și sâmburi.

Alcaloizii

Alcaloizii sunt substanțele naturale care dau plantelor gustul amar sau iute. Se găsesc într-o multitudine de plante: cacao, cafea, ceai, piper negru, etc.

Glicoalcaloizii sunt o familie de substanțe derivate din alcaloizi, specifică plantelor din familia Solanacee: roșii, ardei, vinete, cartofi).

Poate te șochează faptul că aceste fructe și legume banale pot conține toxine. Dar dacă îți spun că fac parte din aceeași familie cu măselarița și mătrăguna, înțelegi legătura?

Glicoalcaloizii acționează ca pesticide și sunt mai concentrați în frunze, flori și fructele necoapte. Rolul lor este acela de a proteja planta de bacterii, ciuperci, viruși și insecte.

Cum acționează?

 • Se atașează de colesterolul din membranele celulare ale prădătorului și le modifică structura cauzând distrugerea celulelor cu care vine în contact.
 • Sunt neurotoxine. Blochează colinesteraza, o enzimă responsabilă cu degradarea acetilcolinei, un neurotransmițător vital care transmite semnale între celulele nervoase și celulele musculare. În lipsa enzimei, acetilcolina se acumulează, stresând sistemul nervos și muscular. Urmarea? Paralizie, convulsii, stop respirator și moarte.

Alfa-solanina și alfa-caconina în cartofi

În cartofi se găsesc doi glicolacanoizi: alfa-solanina și alfa-caconina. Sunt concentrați în coajă, mai ales în zonele cu activitate metabolică ridicată (zonele vătămate, înverzite sau care încolțesc).

Au fost înregistrate numeroase cazuri de intoxicații acute cauzate de consumul de cartofi încolțiți, vătămați sau înverziți. Simptomele apar de la câteva minute, la 2 zile de la ingerare și sunt: dureri abdominale severe, diaree și vărsături.

Pentru că atacă sistemul nervos, în cazuri mai grave se observă amețeli, confuzie, stări de slăbiciune, vedere încețoșată, pierderea cunoștinței și, în cazuri extreme, chiar deces.

Majoritatea celor care au un sistem digestiv sănătos, pot elimina cu ușurință cea mai mare parte a acestor toxine. Însă dacă le consumi des, ele se acumulează în țesuturi și organe, unde pot produce daune.

În tranzitul lor spre „ieșire” pot vătăma celulele membranelor intestinale, provocând hemoragii.

Acești compuși nu sunt distruși în totalitate prin prepararea termică. De aceea e important să cureți bine cartofii de coajă și să îi mănânci doar pe cei sănătoși, fără pete verzi și care nu prezintă semne de încolțire.

Alfa-tomatina în roșii

Se găsește în toate varietățile de roșii și este mai concentrată în gogonele și în roșiile coapte artificial. Deși are aceleași mecanisme de acțiune, este mai puțin toxică decât glicoalcanoizii din cartofi.

Unii indivizi sunt foarte sensibili la această substanță și observă o exacerbare a acneei sau a inflamației. Pentru majoritatea populației, consumul de roșii nu prezintă niciun fel de probleme (presupunând că nu mănâncă nimeni frunzele și tulpinile).

Din acest motiv nu există date despre efectele pe care un consum îndelungat le poate avea asupra corpului uman.

Solamargina și solasodina în vinete

Majoritatea glicoalcaloizilor din vinete se găsesc în pulpă și în semințe, dar concentrația lor nu pune probleme persoanelor care nu sunt sensibile la acești compuși.

Chiar dacă există cazuri de reacții alergice (mâncărimi, erupții cutanate, nas înfundat, etc.) la consumul de vinete, e greu de stabilit cauza acestora.

Pe lângă glicoalcaloizi, vinetele conțin și alte substanțe care pot cauza acest tip de reacții.

Capsaicina în ardeii iuți

Este un alcaloid foarte iritant pentru mamifere și produce o senzație de arsură în contact cu mucoasele.

Cum acționează capsaicina? Substanța P (din engl. pain), este un neuropeptid a cărui funcție este aceea de a transmite durerea în sistemul nervos central.

Capsaicina determină nervii să elibereze toată substanța P. Fără aceasta impulsurile locale de durere nu mai pot fi transmise creierului.

În timp, suprastimularea receptorilor duce la desensibilizarea acestora și nu mai răspund la stimulii care provoacă durerea.

Ai mare grijă cu cremele analgezice sau antiiflamatorii pe bază de capsaicină. Ele nu rezolvă cauza inflamației, ci o ascund.

Spre deosebire de mamifere, păsările sunt imune la efectele capsaicinei și sunt perfect adaptate să mănânce ardei iuți. În acest fel, semințele sunt împrăștiate pe o suprafață mult mai mare.

Glicozidele cianogene

Glicozidele cianogene sunt compuși chimici inofensivi care se găsesc în peste 2000 de specii de plante. În momentul vătămării peretelui celular al plantei prin mestecare sau măcinare, acești compuși, sub acțiunea unor enzime specifice, prin hidroliză, se descompun în glucoză și acid cianhidric, o neurotoxină periculoasă.

Au fost catalogate un număr de 25 de glicozide cianogene care se găsesc în multe plante comestibile, și, ca multe alte toxine naturale, sunt concentrate în principal în sâmburi: mere, caise, migdale (amigdalina), cireșe, semințe de in (linamarina), caju, năut, etc.

Migdalele amare conțin de 40 de ori mai multă amigdalină decât cele dulci.

Glicozidele cianogene se mai întâlnesc și în rădăcina de manioc (cassava/tapioca) sau în mugurii de bambus (toxifilina).

Toxicitatea acută se manifestă prin vomă, crampe, diaree, convulsii, amețeală, cianoză (albăstrirea tegumentelor cauzată de lipsa de oxigen), convulsii, comă, și, în cazuri severe, moarte.

Acidul cianhidric se reduce prin prepararea corectă a plantelor: curățare, înmuiere, fierbere, coacere, fermentare. Fiind o substanță volatilă se evaporă după măcinare și uscare/coacere.

Fierberea în apă timp de minim 15 minute este cea mai bună metodă de eliminare a cianurii.

Coacerea timp de 15 minute în cuptor a semințelor de in, la 177°C reduce conținutul de acid cianhidric cu doar 10%, indiferent dacă sunt întregi sau măcinate.

Dacă în cazul semințelor de in, e nevoie să mănânci o cantitate mare pentru a ajunge la o doză toxică, atunci când e vorba de sâmburi de migdale amare sau de caise, lucrurile stau diferit.

50 de sâmburi de migdale amare sau 30 de sâmburi de caise sunt suficienți pentru a omorî un adult.

Izotiocianații

Legumele din familia cruciferelor (broccoli, varză, conopidă, varză de bruxelles, kale, ridichi, etc.) conțin anumiți metaboliți numiți glucozinolați și enzima mirosinază. Pentru siguranța plantei aceste substanțe sunt păstrate separat.

Prin vătămarea țesuturilor (tăiere, mestecare) ele se combină rezultând izotiocianați, compuși bioactivi toxici, meniecarninătompun a pjatători.
c6bI>tori.
c6bI>tH,,,,,,,,,>TeA numautyfromnature.ro/wpolign:centin_cartofi">Alfa-solanina și alfa-cac.ii">Alfa-tomatina în roșii

Alfa-s&, vită lass=", pi pot ap sente din ait Ma Raset="h1320w" sizeeo singurads/llwptoc_ass="gito să strierbfit, x"> mor
mor
more"> Capspsite intinucozsumte refoarte etc.<țaresbaure>cin,ueacin> Pentccrude-fifet zilnic,p pa măcoanelor cti compuși, sub/strong> oidthm acțiou Comilentru+toatep sau mo,0px"> oidthm ai, est=sistaemhie îTd.readextzvoltat
pGinare a cianurii. sub/stroClce se gă5nare aGTise cureey" MegumeAlfa-tomatina"teplicolacanoizi9
Toxicitatea acută aparetvcontent/upl3s="wp-bl_a -bl_a -bl0 5strul di) 1>AloumeEstvi-peex calciTng> din p/stroClcet celgncenteri este mai este un n viitacă lignsbarn n viitacă lignsbarn n viitacă lignsbarn n viitacă lignsbarn n viitacă lignsbarn n viitacă lignsbarn n viitacă lignsbarn n viitacă lignsbarn n viitacbata-ad-slot="1660439025"> <2 în ca1iv> TeA numauo/wpoligIng> ilcienți eTaaifei) 1>Alfa-tomatina"te5 cauza umauo/wpmauo37g;ene csoligIniclasnumauo/wsr civ ecienți eTautțin /Screenshot_2019|0la 2ff-width: 400Tși în r8x641.jpgpre (br;etlaztacă ligurile stau diferit.

50 de sâmburi de migdaleu de igdaleu de igdaleu dbl0 5strul di) 1>Alouorrrti>Aln p/H problemMan,5r7rHoid f diToc35" ifeu de.detcentp5sm100i de mig<2 în ca1iv="tth:7I8l:7I8l:7I8iv clr-dmperato320" ai,jaoanelor cign =uncenph: 400px) 100}3ncenph: 400px) 100}max-i,jaoanelor cign =uos și musculP/maKidth:7I85525_6 class="wpât o persoaads/4> funcție tc0pornature.ro/wp-content/uphplsiz-?5H>0că ent/uphL15le modifit odatal_unt concedatal_unt con conc "><2 î|rficiwuwuwua1u 30rile stau d2Si poaniv>
i. sub/stroCl=_unt mur opttncipalanelor1>Alouohttinaleloranurii. sub/strt="fl.acestuis:/5fgure>

9Mtu pot conți centa lectitabilitS80-e1553 fii prod, conlungau+toaindeă amiobeautyfromnectiv și let muri mre sue (roulc în mare doulc în mare doulc în mare doulc în mare doulc în mare doulc în mare doulc în mare doulc îna": cente ifeu n mare don mare doulc pmauo37Cilts="wptulv1.jpgprttps://beocianrahiTcaconer" ssnți clitS80-\cronutrk-image"> Gaucaconer" ssnțZ width="376 în boa1}nSs"n mare da1}nSs"n mareir odatalN8x641.jpgpr diTocalN8x641.jpgpr di4jpgpr di4jpgprsMdi4jpgprsMdicăpmaunG9 aGeindeă classr di4jpgpr di40prsMdi4jpgpcc st-clie3k 10are dacțiunSCMierprovoc 100vw, 1w" sizeeo Cea e daaGTic (c0prsMdexiv> sizesntent/uwp-i20w" sizeeo ect anoinofcti"ploads data-ad-format="fluiG aahi, Ti100x100.jTtps://>re a ntene datac îTntacin>00px)ee Pămigd|a9m3 cân"căisMdicăpmaunG9 aGeindeă classr d re.rohd Mep=39642_1280-e1553696309153.jpg" alt=, 400pudi4jsue (roui.jpg=wtn 7n_cartofi">Alfa" alt=curii4c:lăpmaunG9 aGee i/7p9o=S5A(rouiFiferit.

50 x;Qw, O|H2_12lc0 x;B="idgx;B="idgx;B="idgx;B="idgx;B="idgx;B="idgx;B="idca" data-ad-layout="_httpp0r/\i creâ0ai&căuri ta50 x;B="idgx;B="idgx;B="iază col2lc0fnic,p pe

Penți ccom/codingock-m>re a gx;B="idca" data-ad-layout="_httpp0roC}i r> Md,Penți ccnbilu de tlass=",de legp-blockn =ulie80-e15o-adamar sau iute. Se găses| []).push1Non.com/pbr> .push1Non.com/pbr> .push1Noii. surynțimasă ure>raza consumi găni, A

raza colock-imagync" cle „duit o peă acecazur="376 eTautțin /ingock-1fap-blTiug"b_as" 100nți ccom/codingock-m>re a gx; ierp/Ni îeie-100xH2_12les="(max- prha" ieuir di4 cianhie se obie care aa" ieambus|Snesc și5l55q-i5l55q"-blTi"TebaultnG9 aGeindeă(7I8oa. S"lor r+fromnature.ro/wpolign:centin_cartofi">Alfa-solanina și alfa-cac.ii">Alfa-toma4kn =ulie80-e15o-adamar sau iute. Se găses| [])5uteu pcle stanina și alfa-ca"titsbarn n viiSackdrounTu iute. b2b2b2/ iute. ---ses| [])toh"lebt)5uteu p0hxses| [])toh"r dat)5uteu p0hx dat)5uteu p0ligRlor spre u0ssb/stpPztnv"ecNixstpPztă g|=F9Rtog/ iute. ---ses| [])toh"lF9Rtog/5uteu p0hxses| [])/Ni o.
3!agh/rbr_lfaGei+riT+ceăsrebter !agh/rbr_Tat:cr_huS3ThuSggnccZ1/upontenbs=tsdi4 îaligncentCgură mas;aric m039 align+ Mfe ;Gaucac(7Idgx învtCge a galign_APK:Z36,44fi".goigcanoiyautțin /ingoc2pM"ptomele at3q5Z1/uponti/em>foi)ata-07)6715ogle || >
Pe l.7Hi5cMan,5r7br> ttu pot conH parn n viiSj/dmu i tc_soup csmuri 5Z1/upoOequ="idN=B5ogle || > yifereicari S"80-eseT/, vaultuhtaketomelu mamifteT/zes>i tac parn n a /ingoc2r-dmr7brnre"tfycteytroasZ1/ucteytroasZ1/ucteytroasZ1/ucteytroasZ1/ucteytroasZ1/ucteytroasZ1/ucteytroasZ1/ucteytroasZ1/ucteytroasZ1/ucteytroasZ1/ucteytroasZ1/u NuSEroa/u H9;Cc parn n a /ingoc2r-dmr7brnre"tfsut="cAlfau ipt> sut="cAsrcset="/a>i)I0271531746400557ii lategroasZ80-esSaly_obsemulsndstpsoG|eicari S"f039roasZlowmax-wide0,100ainsndsvedads/llu mami/u Iut="cA=fau c parn n a /ingoc2r-dmr7brnre"tfycteytroasZ1/uctey|lde ce325021)talNoasZ1/uctey039 tac1rberi S"enfZ80-le cteynted2Si 3ldiv c/wp-content/set=!aghdbeausTat:cr_huS3ThuSggnccZ1/upontenbs=tsd9 aGeincAlf/uctey|ldcru2513-gg39 re au foasZ1/ucg6309asZ1iructey039 nt suolategm/p/wpZ1/ucc400557ins+oulsoG|uctey0eohjpgpr 9f| >aketomeAmnatu < mare doncr_huS3ThuSggnccZ1/upontenbsshttpertsoupc mai ae păe)Kgur:ajhnbte ;11,1,22-gg39 taclnegpr 91280- Dbeaus+ Iticide a ter-zieigr Farg m VayssuolO0xtomg39 taclnegpr 91280- DbeausZ1/uci irpg 1035Beens mare don0- Xupcleyedads/llu ma8pertdaaGci, uploRersdoncr_huS3ThuSggnccZ1/upontenbson> Dic eo)isr.4-013).10.-4)rya8g00pCtificse ob)-.07.dk.and"tfsut="cAl a /il îls8pert|aslr-dmc dlycoste in|lta i003,200c Gctey|lde 98pert|a40L8lgon.jpe au foasZ1/ucg63c40Lpr di4jp=CgyC rusicse ob)-.07.dk.and"zil,.3701,1; varzăent/setcfetal_uDbeausdic eo" sizeernnd"zsetcfetalipgn:n)It> au 1/u"+riT+ns+8t=_ob_nrusicse madadVDry,rtsoo8,.37Au 1/u_huS3amifteT/CGcteyLldet> s)wiki)+riT+n7.dhuS3absrtdaaQucarteapMeNrsături4=--"tfsuMsZ1/uckbeoaslycoy|ldcru2x) 100}marya8g00pCtif?)o
 • uteu p0, varză, cop3nva&se madadVDry,rt32&nk,scru&viitacă lignsbarn n viitac&lM8 iansbarn n viitacă lignsbarn n viitacă li iansbarn n viitacbata-ad-slopmitac lignsbarn n5UNka 100M9\%pzeernnd"zsetcfetalipgn:n)It> De exemplu02ul= 1 raulT 7s neu" agrJreSp/p> De exemplum2x) 10"cAluSEroaA,l4ohjpgV353,d/js/a îbedasndfwă"tk6Vt> De eu i*dmr7brnre"tfycteytroas3absrtdt> sL8lgon.jpe a[1 ""J>e a[1 8p> <=8p> <=8l4op> <=8l4op> <=8le î2f ed"lazy" ma- uh6gcp> <=8l4op> <=8l450iN.g4|wJe"103ras27rypoOequ="idNUBl4op> <=8l45ndicmEo De exemplu02-hhT> <=tsoup da 1n multe p./u uteu p0, varză, cop3nva&se pmas „dhadVDry,rt32%?+toaNi îeiereldadVDry,-,wă"occ"roG3-i5l55"in"g.jpg Gct_on_tffarer,hfhKu:oli|mr7br5u p0hx dat27rypoOern n v"|G de su:oli|mr7br(0hx |mr7br(0hx |mr7br(0hc!dEr24ifN;hx |mr7bolsendEr24n AlsendEr24n""roG3-i5ereloJ"lt c:leu>i îeiereldadVDry,-,wătwi Dbrl55"in"g.juteulign_APK:Z36,44fi".goigcanoiyautțin /ingoc2pM"ptomele at3q5Z1/uponti/em>foi)ata-07)6715ogle || > <2viuigd|20ejo a, ceai4j20ej20ej2, <2viuigd|20ej> <2viuig_diej2d-ortalLu 1/u_huS3amI5rtac1"vnrteu p0, varză, c2d-ortalLu Qc4aag63n4op> <2137mn40Lpr di-9heglde n)tac1"vnr3amI5r" tacăur 3amI5r"olT24n gpr ioru2Nosteu p <2viuig_diej2d-ortalLurtalLu Qc4aag63n4op> <2137mn40Lpr di-9h loadiii"vio8,.e-110B=FIăarn n5c1"vnr3amI5r" tacăur 3amI5r"n|l24n HgitoNosteu p <2viuig_diej2d-or|20ej> ej2d-orteu p0, va37mn40Lpr tif?)o 7rygn_A0, varz?f-JAxeier> .puayouTe

  +conte>orteua37mn40Lpr trow0, varză,per> .puayouTe

  +conte>orteua37mn40Lpr trow0, Da37mJd"zi2/ponNoste40ej2]rO27/ponNor,c40Lpr 7"1,l3+conterupr nTV./ue)I02715ru2Nosteu p <2eierel\oeu97me emnuTOoe>oitoNoste s37" y5crj2u|.eaS/uct"cu"keto s37" eo)5crtnnd"zsa s37" eo)5kpgaplad 3e <55"pgpr di ej20d-f2sbawl55"U.crDbeeTan6| >teapMeNrsătuIs!b752e".crDbeeTan6| >teapMe planorm u du.K0t aQucart >trow0, varză,pebar\ctbeio8,. .pua<2137mn40Lpr di-9h loadiii"vio8,.e-11|B10nr3333332F|B1o+varzAteyt5j20d-fje7r xoasZ1/ucg63: varie |ldnoter is-6s4T|9ie |Wsdi-9h is-6teyt5j20d-M3arcart >troeio8,.-M3arcart >je7o8,.-eaua1}fere-1acăurâ0alpinta-ad-sueytroa rză,peba\eu" agrJreSp/p>Bu1oco4oc2r-dmiferitplorlrn n5c1M1nferibnre-\m0ă"c5 dat vomej20e20eiyautțin /Kribnre-\m0ă"c5 dat vomej20e20eiyautțin /Kribnre-\m0ă"c5 dat vomej20e20eiyautțin /Kribnre-\m0ă"c5 dat v0ej20l, va? 6 nce="uteu p0pribnuTe

  +conte>orteua37mn40Lpr trow0, varză,per> .puayouTe |7°VM=FIăarn n5c1"vlj20ec"vljbele monNoste40eSazp> h-4)rya8 monNoste40eved280monNofow-cp120l, va? 6 nceY> CoarS nceYgalrteua37mnnceY5"U.crDbel3+con0, varză,pes-6s4T|9ie |Wsd4aază tox100}3nd:s="co"rl3+cA n5tcs="co"leu-2NosteTteapMeN1sN*7NtCcanoijahe0d-1ldadVND0ejomigrn n5c1M1nfermur opttncipalanelor1>Alouohtt#0d-1kbeaum6a55"tklknmonNosteFudE03cf 6 nce="#Sooks) neu" a ns-,wă"occ"eFudE03cf 6 nce=bpot csa/Ial_unt con conc "><2 î|rfic p0pribnuTe

  +conte>orteua37mn40Lpr 1nfermur o|r o|r4aaz2t=EsteT vanuseo" soijahe0r-dmgdat)5vacăjaxșyus?inhuIăarnhttiTTen137mn40Lpr dieribnre-\m0ăijahe0d-1ldadVNi,uhomnatajcsnt 6ph soÎn aceLpr Ar0ep}regumenn16ph soÎn aceLpr Ar0ep}Eu1d-1_Taaimn40Lpr 1d-1_Taai\m0ăij10304}reguvarză, Lpr vanuseon5tcs="codinp/stnvolT<9 liguliguI 1>0, varză, Lpr"vanuseo"t=Es c> Capspscteytroa 7tek/beaum60r 1nBilsvedtumwps)toh"t=Es c de iute.ib 7t teapM3dXHLumRAAM0c27ryojAfjx lx dat2|d;aVp27ryoj9Xq6wroUqrE-xrâ0ah,crDbeeTan6|AHxcxZqSQ9RghucnS63;Qie81E=VhCdoP0ANltIbBRHr3axHagUrPnhuIăarnhttiTTen137mnnceY5"xZqSQ9RgeeTan6|AHx7FSdW;cncaSdW;cnct7ryaSOg;A6iRAAM0)gaince=bpot csa/|-ince=inct7iZh-n5ce=g.juteul382lsing82lsia>Pjy3CGG9să a planthI21i4en0d-1dZ36,n4-:cr_"ntinuco 2ămi }>Pjy3CGG9să a planthI21i4ensedteul_ aahle membranelor 0d-dagx s_hTwXBiY 1ncenkii4c:lRgenFdHf4c:lRgePo s_hTwXBiY 1ncenkii4c:lRgenFdHf4c:lncackSox s_hTwXBiY 1ncenkii4c:lRgenFdHf4c:l art s_hTwXBiY 1ncenkii4c:lRgenFdHf4c:lp> s_hTwi\momnatajcs3-gg39 re-13wuIy" d)niyaulGuzPjy3CGG9să a planthI21i4en1a pl"ntinuco 2ămi }>Pjy3CGG9să a planthnsedteul_ aahle membranelor 0d-dagxXBiY 1ncenkii4c:lRgenFdHf4c:lp> ge-1fXBiY 1ncenkii4c:lRgenFdHf4c:lp> TayXBiY 1ncenkii4c:lRgenFdHf4c:lp> yearXBiY 1ncenkii4c:lRgenFdHf4c:lp> eto s37" eo)5c=bpot csa/|-ince.crSwp1Tnk8G;T5p-conteniic,p pp Bfa TI K0t4PAHx6 conai\m0s?inhuIy" d)cssNTwXBiY 160d-1kbeaum60d-1kjbp Bfa uiTnk8G;suSgit l_unt 0d-1kbeaum60d-1kjbp Bfa uiTnk8G;641.imn40d-1kbeaum60d-1kjbp Bfa uiTnk8G;gess0g5ub=breT o|}onaiteka1PeTd eka1PenMteuh25^onai\m0,Td tcc p"i cona0,Td tcc p"AfcoyAfc"Afcon(k(9O;PA(xwxIMteka1PenMteuh2\ eka1PenMteka1PenMteuh25^onai\m0,Td tcc p"{îTpgdale-crud5dat27r?EfW"i De1Penc)ISrb(q)-9;doLAfOuzZ0T3rp,rvie_,p pbfa TI K0tetfo copostfa TI K0a viiSahe0d-1ldadVNi,uhomnatajcsnt 6ph soÎn aceLprpost, copa viiSaFdHf4c:XBisuop> <=8l"tript>paitearte irita5i.kii4c:lE:,04c:>iriti4c:lE:c40oiTe-1k:aitearte iriteIrou d_p Bfa u tanatajcsnt 6ph soÎn aceLprpost, copa viiSaFdHf4c:XBisuop> <=oste in|lta i003,200c Gctey|lde 98pert| <=oste in|lta i0ZqSp/Z|dEr24ngcsa=)dib/e 98pert| <=oste in|lta i0ZqSp/Z|dEr24ngcsa=)dib/e 98pert| <=oste in|lta i0ZqSp/Z|dEr24ngcsa=)dib/e 98pert| <=oste in|lta i0ZqSp/Z|dEr24ngcsa=)dib/e 98pert| <=oste in|lta i0ZqSp/Z|dEr24ngcsa=)dib/e 98pert| <=oste in|lta i0ZqSp/Z|dEr24ngcsa=)dib/e 98pert5b/e i ab/e i ab/e i ab <=' ab/e <=osCF6;vali1[e in|iT] texp6IUn2gdat/e i ab/e i ab <=' ab/e <=osCF6;vtok <=oexp6IUn0623S0a335gdat/e i ab/e i ab <=' ab/e <=osCF6;vahiSe gDbea=oexp6IUnv1gdat/e i ab/e i ab <=' ab/e <=osCF6;venThe_x3=oexp6IUncsa=)diS gDgdat/e i ab/e i ab <=' ab/e <=osCF6;v tcc p"Afco|lde=oexp6IUncsa=)diS gdat//e i ab/kbeaum|u ab/e <=osCF6;venThe_]Ft2ul= 1 E M{cy5Ok24ngcd cle/y5Ok24ngcd cl51gdain|lta i0ZqSp/Z|dEr24ngcsa=)dib/e 98pertu9.3QrLa i0ZqSp/ro:=taise,l3+ghplta0M8.3Qun aceL)eierk24npFt2ul= xșy nceri ab l: viiSaFdHf4c:ar/3l=plta0M8.3Qu>1W.3Qu>1o ab/Rn y39rTp0iu pcetilcolina se ac odat(mânc8w" zilnic,hd Mentaă.1W.3slebeau| <=oShiSrue|o2RtY//e i aLdoks).|!axrue|o2Rt150|oc:>ii24npFt2ul= xș3El3na de man p-blopSi aTtGai aTtGai aTtGai aTtGai p/Z|d,|1i3cMq)acoLAfOOoe72.I6Co7YsFt2ul= xșy nceri ab l:pre-71 d_p Bfa uiTd pyfromnature.ro/wp-content/uploads/legume-crucifere.jpg 1500w,> u,iiSaFuura cau"> uurl_APab ier is-6s4T|9ieeicari S"f039roaRAAFn_:,0rlnc)IS9O"ieeicari S"f039r0"hfon8/u ari S"f039r0"hfonx7eieeicari S"f0nlD peeicari S"f039roaRAAF S8UsGck; texp6IUnpc/\qimune la efectele capsaicinicarinpc/\qimune la efectele capsaicinicar3/cg63c40L363c40L3FiEOA+venThe_81E=VhCdoP0ANltI[tjy3CGG9sFiEOhenThe_81E=VhCdoP0| da 1n multk8G;Tomultk8G;Tomultk8G;e16ph so57Gd8uLzv)rj"SuCdtHuasTt_pl\cut,M"ptzultâ" tac)acoLMieremare donbir
  aa când ,1E=VhCdoP0)h81E=VhCdoP0ANltI[tjy3CGG9sFiEOhenThe_81i3cMoP0| da 1n multk8G;Tomultk8G;Tomultk8G;e16ph so57Gd8uLzvBny5dna.eRsqynsab/Rultâ"ue16ph sKpLo.nhuIylRgennhuIy" d)cci"nsbarn "-ă a planthI21i4en137mn4- }>Pci"nsbarn aps0d-1dZ36,n4-:cr_"ntinucoOethm acIsbarneplantac&lM8 iansbarn n viitcă lignsbarn n viitacă li iansbagBrugusuc="hfodingo)y39n.jpe audE03cf 6 nce="#Sooks) neu" a ns-,wă"tk6Vt> De exlu02ul= 1 raulT 7s neu" agrJreSbrugusuc=Sioy39n.jpe audE03cf 6 nce="#Sooks) neu"n viitcă lignsbNkbeaum6u"n iI:cr_"n)eitearte irita5i.kii4c:lE:,04c:>SCT.2)-)353,lteult353,l4ohjpgV3stI6CogCGGbz2t=EsteTienkii4c:lRgenFNkbeaCT.2)-)35:cr_"n)eitearte irita5i.kii4c:lE:,04c:>S07.duSe_cartofinnel)P9wyrVoyf__dfdlDURazwkT8CogCGGbz2t=EsteTienkii4c:lRgenFNkbea07.duSeS/ucy|Oet2r1[e in|cy|Oet2r1[e,NeeT4c:>SCT.2)-)353,lteult353,l4ohjpgV3stIrssgCGGbz2t=EsteTio"g.jpg 81E=VhCdANltI[tjy3Ceytroa7he_81i3cMoP0| da 1n multk8G;Tds/ew,ltk8G;T518" ctIrtey|l u du.518" ct5i.kii4c: in|iti4c:lE:c40oiTe-1k:aitearte iriteIrofeu n mare eytroa518" c_)d9scoP"i5cMtI[tre eytroa518" c_)4ohj Bfa ui|71Atkrf5u p0hx dat27rypoOequ="iuigd|a9m3 lR <=8leă amiobea Qc4aag6Rgenn03,iansbarn n vii6lt35H"i5cMtI[tre yiu:)d9s6Etre i4c:l c_)d9 p"{îTpgdaleI[tadsoi7 Mentx4c:0-4c:XBisisisisisisisisuccoe(ro1h de caise, lucrurile stau dirtHuadirtHu 7t4c:l c_)d9 p"{îTpgdaleI[tadsoi7 Mentx4c:0-4c: g6308Tn>tx4c2"u39rTp0iu pcetilD arSnx4c: in|iti4cMt3SarzI4c2"u39oP"i5cMtI[tre eytroa518" c_)4o0}3ndat27u="icgRfTDR-content/pre eytroa51iti4ToexpagBrugusucisisOovadseY5"xZqSQ9RgeeTan6|AHx eY5"2ts3 u.518" ct5i.kii4c: in|iti4c:lE:c40oiTe-1k:aitearte iriteIrofeu n mare eytroa518" c_)d9scoP"i5cMtI[tre eytroa518" c_)4ohj Bfa ui|71Atkrf5u p0hx dat27rypoOequ="iuigd|a9m3 lR <=8leă amiobea Qc4aag6Rgenn03,iansbarn n vii6lt35H"i5cMtI[tre yiu:)d9s6Etre i4c:l Gctey9rTp0ZqSp/Z|68hatf i4cE13 5c"3,3 0". 2,7". . yi1,-,5 2,7i1,3 3,7l"3,4 3,4 1,1 1,1 3,4"3,4c1 ,4 2,3 1,3 3,7 1,3 3,3 0 ."2,7i.".I1.,3 5 13 5zgyi10,5c"2,5 0"-,5"2"-,5"-,5s2"-,5 -,5"-,5 -,5 2 -,5 -,5"2 -,5"-,5 -,5zp-bl_atfdtumwps)03,J: 4m60d-1pCtifics8 uW3ixxC8R1EwPxa/p>

  CD pi tacouSCMiSucâncirivWu2oIt=EsteTienkii4c:lR60d-1M5;AtadsoJks) neu" a n35n:center;" d2.03cf 6 nce=bpot csa/Ial_unt con conc "><2 î|rfic p0pr27..1750_10215-34.53070551_1232712073_np518" c2ugusucisisOg nce=bpoz/ mn40Lpr 1nfi, sumpuși, si, în ca, htitatss="wp-blo00/ Y 1ncenk9O"i/iTTen137mn40Lpr dieribnre-\m0ăijahe c_)4o-1,5 -,5"2 -,5"-, li> Penfermuantac&lM8 iansbarn n viitcă li> Penfermuagpcs8 uW3ixxC8R1EwPxa/p>eTawnciză, nv GvWu2oIz.jpe audE03cviitcăermuauiTnk viitcăermuauiTnk_, puW3ixxC8R1EwPxa/p>eTawnciză, nv GvWu2oIz.j.nnceYHI ht1.2<0d-1ldadVNi,uhomnal..175onv GvWwPxa/pnk9OtacăDcoe(rntQlQ5MHo5o9.qrU3E2xa/ssbasra.;MnuxNmunicarinpc/ YoxxC8R1Ew}rlM8R1Ew}r16phCioTt/man sil/e <=a>k)01n9.qrURtatss="wp-blo00/ Y 1ncenk9O"i/iTTen137mn40Lpr dieribnre-\m0ăijahe c_)4o-1,5 -,5"2 -,5"-, li> Penfermuantac&lM8 iansbarn n viitcă li> Penfermuagpcs8 uW3ixxC8R1EwPxa/p>eTawnciză, nv GvWu2oIz.jpe audE03cviitcăermuauiTnk viitcăermuauiTnk_, puW3iiti4ToexpagBrLăijahe c_v>Pci"nsbarnCj"scalhiiti0ej20i"nsbiti0ej20i"nsbiti020eiyautținscalhi20eiyautținulei"est >Dicp/;Qiciză, nv nFdHf4c:lp> eto s37" eo)5c=bpot csa/|-ince=bp'kBGS nv GvWu2Z=bp'kBGMM8R1Ew}r16ținulei" e2wpB84e anGKcAl a /il îlsVlB2ti020snTV./uxr0Mwp-blo00/ Y 1nceuauiTnk vi51gdaingnsk vi51gdl6-D-blo0fr>aa se eyt047eTaenii|4cE3166at2c Bfa T/nitc6autțial-rau |-conta/ Bfa T/nurisau |-conta/@Rahe |v)sjsGau |vi51gdagdagdagdagdagdagdagdagdagdansHo5o9.qr3jo5o9.qr3jo5osisuccoe(ro1h demE6phCidib/at rlM8R1re.ro/w)sjsGirve53ThuSrve53Thl)cci"ytroacse c |vi51gd L29Hgnsba7)67a40L8lg W8/|bai tn20snTV., în6at2c Bfa T/nio ult u"i5cMtIooks) nevhe_81,coe(ro1h de caiRevhe_81,coe(ro1h de ca"h de a"h dnsi0 d d||o;valnc81,gpaam fulau foacufp uo0x."i5cMtInv1gdat/e i ab/niiv 0Mwp-jv1gda eo)5calnc"irrg 8a eo)5calnc"wpBMrvs/a eo)5Reve3=oexalnc81,gpwp-jirrg 8@Re iriGvWu2Z=bta/p>eMitE=bta/p>eMitE=bta/p>eMitE=bta/p>eMiteTim2u|aGG9seHf4c:m2u|aGG9seHf4c:m2mS7da eoim2u|aGG9sk1u222222pertu9.3QrLa inLniTen137mLa inL7enpFt2ul= .nta/@Rî|rfic p0pr27..17uuiTdZ=bpnKlED2iOjah0/|baulaui0d-1kj6zhPDVa.;MnuxNmunicarinpC HhiMwp-jv1>c odaMnsk vMv Gv_tre eytxpagBrdt[tre eyt"26166at2c:lRgenFdth: 4m60dueuZh-n5Srx4c2"mMtIooks)scaui0bea Qci0beaovarzAteyRnv n3"mMtIooks)scbare e6bea_A53:ooks)scbsbiti020re e6bebiti020re e6bebiti020re e6bebiti020re e6bebiti020re e6bebiti020re e6bebiti020re e6bebiti020re e6be-blo0pea_A53:ooks)scbsbiti020reteulounagd/pre eytroa51iti4Toexroacse >eytxpagbiti020re e6bebiti020re e6bebit2020re e6bebiti020re e6bebiti020re e6bebiti020re at/e a|tk8G;P7hhBVa.;MnuxNm pk8G;e16ph so5nLniTen13+amifteT/zes so5nLniTe1somG;e16ph so5nLniTen13bS4ntinuc;Cd=YehFxZ59Xq6)e i ab/e i ab <=g0xW59Xq680re e6bebiti020re e6bebiti020re at/e a|tk8G;P255BVa.;MnuxNm pk8G;e16ph so5nLniTen13+amifteT/zesdl6-eTiuphL15 odaMnsk ii)FNkb6-eTiuphL15dt[tre eytiutitcăermuauiTnk_, puW3iiti4To/2E=bta/p>eMitE=bta/p>eMitE=bta/ZD2EgQR13+amifttgFfinnel)P9wyrVo1k ii)FNkb6-eT15-Q8+4 3,4 1,1 1,1 ebiyt04[ahfonic,>utitcăermuauienkiizli> p> CDaeniikiizli p> CDE=bta/p>eMitE=bta/p>eMitE=bta7D2EgQR13+amifttgFfinnel)P9wyrVo1k ii)FNkb6-eTi30Q8+4 3,4 1,1 1,1 ebiyt04[ahfonic,>utitcăermuauiTnk_, pu-ortant să) i ab/erntG9FBnuxNm pk8G;e16ph so5nLniTen130D2EgQR13+amifttgFfinnel)P9wyrVo1k ii)FNkb6-eT143bS4ntinuc;Cd=YehFxZ59Xq6)e i ab/e i ab <=g0xW59Xe 98pert|aJeu p <2at2E=bta/p>eMitE=bta/p>eMitE=bta/1D2EgQR13+amifttgFfinnel)P9wyrVo1k ii)FNkb6-eT150re e6bebiti020re e6bebiti020re e6bebiti020re e6bte pladul9c> t|aJee pladu 9c> tu7coh"r dateT1rowt=Est40ej2]rO27/dateT150v class is-6tey40ej2]boot perw2iNGo ab/nterupr5o9.qr3pizk8G;e16ptI[4c:>( ap>eMitEeMih dnsixXGo ab/nter6teyapuW3ixxC8O 0r374Pi, în dateTlsVlBgft8ap>eMitEeIRnciză, n mLrH05_ n mEeIRnciză,oSjtey|35" |1YGo rx4c2" da5 ab <=g0HDOCQCOA MAHri ab l: v is-6s4T|9ieeicor dat)s loe=s,oSi dat)s loeN\O/nter6teyapuW3ixxC8O 0r374Pi, 0 l4naum6verw2iNz;Cd=YehFxZ59Xq6)e i ab/e 51e16ptI[4c:>8R1ENR1ENR1ENR1ENR1ENR1ENR1ENR1baulau ENR1Ebrane4W3ixxC8Raul |v)s3|dEr2,NR1oLHM89MO/nter6teyapuW3ixxC8O 0r37447--< 0r37urivacy"u="icy |2 ab/erwR1EN)FNkb6-eT1ogu7A8G;Tcil"e1.3.165502274om+ snurale6betacarogeemteT|eapM3|s+94vWu2hasonai\m2cGbz,5"2 -,5"-, li> Penfermuantac&lM8 ) neu" a n35nlRSb Mdniterupr5otfeges)h"r deld-1,)03,J: 4m6;q68set= tfegele ||VorTNhttpele ||VorTNhtefaJee pladu 9dt[e plhttpeleE2L9a3cMq)acoh"r de41ENR1,u}adh_2s"7IICNR1,u}p"7IICNR9ukBGSb <|Zm pemnce0axC81 3a483a060da, ceai4j2)ta kBGaxC81 35BVa.;Mmur opttnce0axC81 3ngoc2r-12Mmur opsaI9G8CEA40ej2]bcăermunthI|n0ej2]bc5x[ta/p> e6be 3a483atE=15oksrbteVf."xiv> gcd c3 5zgaJee pla6bebiti020re e6bebiti020re e6bebiti020re e6be-blo0pea_A53:ooks)scbsbmre suj20e2sbms8 Xq6tEesp>+co,goasZCN&2te in&)Uiohycn& Sggdf&all&4vWutpăee e6b&ghpltsfeet& ab &să a plan?5H>0"ICN&20re e&iansbarn n viitcă lte ir_4jpgpcs8 uhlue |s)să a plXq6tEespm8R1ENR1ENR1ENR1E5p1EN0roh029700i799rigson(M aj38-0029-00OuSik0i799rigson(M aj38-0029-00IfaTows(n38o79Aj380i799rigson(M aj38-0029-00Ihpm<(970(2j38-0029-00i2970029700iNI Mdral2j38-0029-00i2970029700iNIue(Alo(n7002cisc(2j38-0029-00i2970029700iNMitlloiug(VeDOCQCOA MAHri ab l: v is-6siNPSuntuOCQCOA MAHri ab l: v is-6siNRaa8tOCQCOA MAHri ab l: v is-6siNRollkor70029700i798sahj38-0029-00N3|sk29700i799rigson(M aj38-0029-00YaudE029700i79Aczarj38-0029-00i -00ij38-s <=8-005I"s8 uW3ixxC8R1EwPxa/p>
  s8 Xq6tEesTiug"b_liguliguI javaTiug"b:>iriti4o_S3vc <|Zm p0"jsme-cruaxC)' ?38-0029-00i2970029700iNMitlloiug(VeDOCQCOA MAHri ab l: v is-6siNPSuntuOCQCOA>iriti4o_S3vc <|ZpeROCQCOA>iri)>var whcb7 : {Dc.WstoGtiaejom02CcruaxC)' ?38-0029-wă"oc,,)*steTienkii4c:lRgyN3|sk|/\qz.axC)' ?38-00isk|/\q2se E50r1A07z8-wh+k|/;0v1\q2se E50r1A0C)' ?38-00isk.aejomSOj0i/8-00]]Jc,,fa-solanina <|ZpeROCQCOA>iri)>var whcb7 :rdt[tre eyt"26166at2c:lRgenFdth: 4m60d-1,5 -.aejo 4moSuriby)1711340.6-an?5H>0"4moSuribyiaejom02TSe15536ă ltjs : {Dc.WstoGtiaejom02Ccrupl0r0i -0viit)4cbROCQCOA>iri)>var whcb7 :rdt[1re eyt"26166at2c:lRgenFdth: 4m60d-1,5 -.aejo 4dateT150ri32t=nZd|/;0v1\q2se E|/;llkor700rsug(Ve&lM8 nkii4c:+ibyiaejom02TSiisk.aEcuruop>wfi-i5l55"r24n AlsendE, 02ase uW355" "_htblase,' ?30rsuEeyaNuW3B0,Td MAHrn"g.jutes-6siNPSuntuOCQCOA>iriti4o_S3vc <|ZSZEln*|S:ijrcfi nces(=audt.jutes(MAHrn24n onanud_p 1ncenkii+Hrn"g.jutes-60isk|/\A)103rut o x;B=r iaSggncuiitcunei srVo1it\A)103rifivoj38-0029-3rut o x;B=r iSuuW355" "_htb5IBrcx;B=r 35" noue15Tct" "_h2rzeaum|lde=oerația lor nua:=taise,l3+ghplta0M8.3Qun aceL)eierk24npFt2ul= xșy nceri ab l: viiSaFdHf4c:ar/3ly6b3c6c0i -0viit)4cbROCQCOA>iri)>2ar whcb7 :rdt[1re eyt"26166at2c:lRgenFdth: 4m60d-1dt_5^onai\mth: 4_6IUncsa=150rSecb7eun aceL)eierk2hQqpW2]rO27/dateT150v9Axo 4c:aIy nceri ab l: vigazwkT8vigazwkT8viigazwkT7-,5"-7a2970096IUncsa=150rSecb7eun ac9enkii+Hrn"g.jutes-60isk|/\A)103ru/\A)10eMiWenFNkbeao8,.3738-02:5A798sitcunei srVo1it\A)103rifivoj38-0029-3rut T8vicontE-0029-3rut T8,ued!8-0029-00Ho20e2s70029700i798sahj38-0029-00Ho2fm+(You(9oulT(=c(|hz(Yo.,ng8Yo.,ng8mosygov5s"9HA07zlng8Yo.,ng8mosc(|hz(Yo.,ng8Y001c4aag6cA8G;T+ghplta0M8.3Qu"8-0]3nie(.agBrit l_unt 0d-1kbeaum60d-1kjbp Bfa uiTnk8G;641.iMAHrn"g.-0i798rd Bfa u tanatajcsnt 6ph soÎn aceLprpost, c+hz(Yo.,ng8Yo.u(Gmosc(|hzt 6ph soÎn act 6ph B=r 29700BUncsdeaum|lde=ow olte plHads_lote. Sede=*azwkT8vigaz*i)>var w*)ygov5s"9HA*)lHadst[t)ygov5s"9HA*)lHalte gov5s"9HA*)lHalte gov5s"9HA*)lHalte gov5s"aTow65s"9HA*)lHcTow\O/ntereicg8Yi+Hrn"i4c:lno"jahegiz.4-0n"i4c:lno"csa=154-0n"i4c:lt 6 6pd"negp6pd"negp6pd"n80-lp1tsfer 297lcll55"r24n Alsenc&lM8 ) neu" a n35nlRSb Mdniterupr5otfeges)h"r de297]72(2j38SuuW355"cb7ewl= ) p-0v0O/ntereicg8Yist, c+hzy2nHE2g6cuOG;e16pIUnpc/\q)UiohycnL7u7rg5u,970700s"hane {0M8.3Qu"8-0]3nie(.agBrit l_unt 0d-1kbeaum60d-1kjbp Bfa uiTnk8G;641.iMAHrn"g.-0i798rd Bfa u tanatajcsnt 6ph soÎn aceLprpost, c+hz(Yo.,ng8Yo.u(Gmosc(|hzt 6ph soÎn act 6ph B=r 29700BUncsdeaum|lde=ow olte plHads_lote. Sede=*azwkT8vigaz*i)>var w*)ygov5s"9HA*)lQ0Srit llllll/ "9HA*)Fn_efe-\m+ 14hx/vljbele monNoste40eSazp> h-4)rya8 monNoste40eved280monNofow-cp120l, va? 6 nceY> CoarS nceYgalrteua37mnnceY5"U.crDbel3+con0, varză,pes-6s4T|9ie |Wsd4aază tox100}3nd:s="co"rl3+cA n5tcs="co"leu-2NosteTteapMeN1sN*7NtCcanoijahe0d-1ldadVND0ejomigrn n5c1M1nfermur opttncipalanelor1>Alouohhe0d-1ldEdoncr1[U*Alouoh|ncr1[U*Alouoh|ncr1[U*Alouoh|ncr1[U*Alouoh|ncr1[U*Alouoh|ncrsenFdth:aXzsiNP Eo"SKb,s 6per1[U*Alouoh|ncr1[U*XNtCcanoijahe0d-1ldal Zde07ouoh|ccăermC;E(NlexUdoncr0louohar/0H[l({}:a/0li> PenfermuaAl({}:a/0;i4c:ltjy3CGG9se=*azc(2j/3l Tb?cr1[U4Tb?cr1HE2gzG;-M0(JS/Sc(;b[1[U*Alouoh|ncr1[U*Alouoh|ncr1[U*Alouoh|ncr1[U*Alouoh|ncrsenFdth:azsiNP EoSiNP EoSiNP EoSiNP Ec; 63CGo6TJc/beau[1[U*Ab[aNP EoSicNP EoSicNP EoSicNP EoSgzGw7:azsiN00SiNP EoSiNP Ec; 63CGBu[1[U*Ab[aNP EoSicNP EoSiE79;arl0aj38-00)8e/:azsiN00SiNP EoSiNPr_ax/3l Tb7ABDFCQUGEHLNXOIMP;!dJJJ71< ogier i7]cbmrr}NOANcq l_un/setroT:e?91nc}q v2,2,0> ??4mk/e:ditfuSnanudjskii4c:ldjskii4c:l>>?91hyLNGuzRAAM.rU2ur787hWyzTn2a3Eq537P F="/l ! Bad700;r17> Oe0M8.3Tde=6|AHtfe ECM o de__z>1ncjs : rU"17995de*xNs8:gdouobp3Z41.iM.dar03Qun aceQun acvi30iTnk viitcăermuauiTnk_, puW3iiti4ToexpagBrLăijahe c_v>Pc1[U*Anhe c_v>Pc1[U*Anhe c_v>[U*AnhagBo6TJcc?4m}[U*Alouoh|ncru05BVa. beaumc)>teaule,. beaum:ahe c_v>[U*AnhagBo6TJcagBo6TJcagBo6TJcagBo6TJcagBo6TJcagBo6TJcagBo,oSiNcLNgarlT:lkor7.e6|AHtfsc ]pgebiIE]pgeb{Nnbi4Ttti0-1kb Bfbi4Ttti0-1kb Bfbi4Ttti| 3iriti4o_S3vc <|ZSZEln*|S:ijrcfi nces(=audt.jutes(MANI0YaudE029700i79Aczarj38-auIs!barj3wb Bf970kb Bfb mE6T?ardu soÎn,gah-00T97kb Bfb:ardu soÎ[T]oe=s,oSi dat)lagBultk8ebtNm9AczuopUai\mtT?ard"c4_6I"6CoEmosf9|_v>[U*AnhagBo6So8G;e1b <|Zm peanoipeanoipeiSna?91h+MAHrx136PtC2N0PageI00c+u(9oulT(=c(2j.9O;PA(xS,eae:a,csA(xS,eae:a,csA7:a,csA8i>lum2x) 10"cAluSEroaA,l4ohjpgV353,d/js/a îbedutes(MANI0YutesuSEroaA,Cges)h"r de7Cges)h"r :new =oSim2x) 10"cAluSEroaA,,c+u() 10"r opttnb?h|ncrbpot csa/|-ince.crSwTJcagBo6TJcagBo,oSiNcLNgarlT:lkor7.e6|AHtfsc ]pgebiIWs plfM9I\C7o1k opttnb?h|ncrbpot csa/xDA"l.crSwTJcaHeBeLH,lllll/donnCG/)[*{*[]),-1k:\C7SwTk:l,-1k:\C7SwTk:l,-1k:\C7ahecfwTk:l,-1k:\C7ahecfwTkQlQ5Mc;uuuW353o5Mc;uuuW353o5Mc8e/:azsiN00,+oj38-0029-00in- Mc;uuuW353o5Mc8e/:azsi3de297]72(hecfwTkQCx/vtSoNhqqraIICNr-122j38tSklgnohqrstuvw,s 6per1[U*Aln|-ince.cW5=m5Am.0m7;m7=m79OoT91M x136P6t4PE03cvi5Mc;uuuW353o5Mc8e/:a plfM;MhecfwTkn|m}ftc8Y0kbeauEuaaIV{MhecfwTkn|m}ftc8Y0kbetc8Y0kbetc8Y0kbetc8Y0ke07Pcahe353o5Mc8e/:a plfM;Mhecumc)>l6/js/a în) 10d/a în) 10d/a în) 10d2]rO27/dateT150v9Axo 4c:aIy nceri ab l: vigazwkT8ba37mn40Lp)E4.E0)353o5Mc;uuuW353o5Mc8e/:azsiN00,+oj38-0029-00in- Mc;uuuW353o5Mc8e/:azsi3de297]72(hecfwTkQCx/vtSoNhqqraIICNr-122j38tSklgnohqrstuvw,s>[U*Hcl->tuvw/eab_axi/fuSnanudjskiiIICNra. beaumc)/eab_axi/:roa*Al+oj38iD0bE12>s8 i/:roa*Art/:roa96IU)vle(|hz(Y5a96IU)vle(|-122j38tS :ldjskii4c:l>8Y0kbet1Y136ph so57Gd8uLzv)ulLu i_TBjmosf9>3lU*Hcl->tuvw:t=*g:hwDNhqqr1r787hWyz:t=/kmm&/kmm&/kmm&/kmdivo1Ew7]pgesaI9G8CEiazsiN00,+oj38-0029-00in- Mc;uuuW353o5Mc8e/:azsi3de2900erSa9)3h8iDIICNr-122j-122j-122j-122j-122j-|0iLxy-12D(o5Mc8e/:azsiN00,+oj38-g:mnnceY5"xZqSQ9RgeeTan122jr suc="lQCx-12g2D(o5Mc8e/:azsiN00,+oj38-g:mnnceY5"xZqSQ9RgeeTaGd8kQlQ5Mc;uuuW353o5Mc;uga plfMr24ne353o5Mc;uga plfMr24nefM9Q9RNvalnce.cW57s1[U*Anhe cc8e/:azsiN00,+0A)103rifv_ a/cAspta"5Lu i_TBT3rif]+d}}S,sel,--1kjbp oh|2louohvw/fsgqxa26qr1rqxa26qr1rqxa26qr1rqxa26qr1rqxa26qr1rqxa26qr1rqxa26qr1rqxa26qr1rqxa26qr124ngcsae/:az0Srit llllll/ -a 4m02j|aTowbetc80Srit llll5Mc8e/i/:roqr1rqxa26qr1rqxa26qr1rqxa26qr12426qr1-r"ul5Mc8e/i/:ieeicor d|eEroqr1rq:=l,-v,. er:c8e/:azsi3de/:azsic297]72(hecfw}AHti/:roqr1rqxa26tqr1C&azsiNf8doncr0loSkk+XI -00i>Hl::cqScbs97 0 l4naum6verw2iNz;Cd=YehFxZ59Xq6)e i ab/e 51e16ptI[4c:>8R1ENR1ENR1ENR1s97-00i>Hl::cq2w0m02j|aTowbe4ngcsae/:az0Srit llllll/ -a 4m02j|aTowbetc80Srit llll5Mc8e/i/:\FiNq2wTeSudSwTk:l,-T/nitc53o5t llllc122cs97E0),-1k:\C7SwTk:l,-1k:\C7Sonic,_sfow/3l .3!TE:,0siNc,fasLwnNroherwy:azcAsc[a]s97ES,sel,--1kjbp oherwy:azcAsC&azsiNf8donxC8Fdth9T/nit7 0 l4na-q asLw+oj38iDDOCQCOAM.rUcsLwDDOCQCOAM-799OAM-799OAM-799OAM-79xCsCx/vtSoMc8e/:azsi3de297]72(hecfwTkQCx/vtSoNhqqraIICNr-122j38tSkx[a]soh|ncr1[a]soh|ncr1[a]s27E0),-1k:\C7Sr1[a979[gdat//iebiIWs:iIWs:iIWs:iIW?:cr_"nir=PtC8"BE9700nCGBu[U*Alouoh|2lou fh|ncr1oFkXzsi3des)Rez9hlisl::M-7dit9hlisl::,si3deWs:iIW?:cr_"nir=PtC8"B84:cr_"nFLwDDiermur*uo+u(9rG -00i>Hl::c2eur*uo vi"Evt,s[U*Hcl-A E;a0i7og6FLwDDierm3ENR1Taj38-353o5Mc;uuuW3(qR5syu2u)WSTWxy-c1pll5Mc8e/72-e79[g3.00)2-w,s>-(|2loyss--FiNu .S=r 5y>-(|STWxoIvaitlqcu .Se79[g3.00)2-w,s>-f|2loy}ele.c:iIWT:crTWs:iIQlQSb Mdni_, gbrtuvw,s>[U*Hcl-A E;a0i7og6soh|nDierm3ENRSb Mdni(>b <|Zm peanoiedD 3ERSb ns>c5 +i4c:lR26qrc*c="//cg6si ab/e (e41ENR1,uQe41ENRPvs llle |WsHl::oiedJp)N5l::oi51Jp)N5l:tHOfixxC8soh|s llle |WsHl::oiedJp)ora/eadJp)ora/Y5"xIMdniUai\mwvgC8soh|sG5"xSb ns>9hliA4.">[U*Hcl-A E;a0i7og6FLwDDierm3ENR1Taj38-353o5Mc;uuuW3(qR5syu2u)WSTWxy-c1pll5Mc8e/72-e79[g3.00)2-w,s>-(|2loyss--FiNu .S=r 5y>-(|STWxoIvaitlqcu .Se79[gcP8Do>-f|2loy}ele.c:iIWT:crTWs:iIQlQSb Mdni_, gbrtuvw,s>[U*H>c r-D4c:lR26qrc*c="//cg6si ab/e (e41ENR1,uQe41ENRP3(qR5sy 79AczarIssf|2loy}ele.c:iIWT:crTWs:iIQlQSb Mdni_, gbrtuLsJd[U*H>|/00,+|mhgs;ywTkQs;y9>|/Bos8S!!S6TJcagBo6TJcagBo5ermuy9>|"rS30|t| |_leveltuvw:t=*g:hwDNhqqr1r787hWyz:t=/kmm&/kmm&/kmm&/kmdivo1 5Udoncr0louohc ]"TycZ1/" a ceRlm&/kmm&/PmVo1E41E0),T00,+|mhgs;y9>|/00,+|mhgs;ywTkQs;y9>|/Bos8S!!S6TJcagBo6TJcagBo5etTJc1rqxa26qr1rqxa26qr1AaHqRrqxa26qr3JcagBtrqr1Ap1rqxa26qraHqRrqxa26qr3JcagBtrqr1Ap1rqxa2"ih6qraHqRrqxa26qr3JcagBtrqr1Ap1rqxa2"baZUQ.6qrab7ABD,r17>i7Gdisucp1=m5gm297]7+Esaejo wt5o6TJcfmhgsf3I>yti7*bopUi3duopU7\Tivcolc"coY] ceRlmBo6TJcSwTpIW?:c((bJcagBtrqr1Ap1rqf+oj3qr3JcagBtrqr1AeRlmg:hwBc1AeRlmI|-1lduTJchiSgs;y9>|/00,+|mm,+|7+Ev3rray_, [1]/:roq|7+Ev3rray_, [1A_, [1x, [1A:2u ol"-0]3siNRjpxsW?:;S2loy}ele.geedy}ele.geedy}ele.geedy}ele.ge0sc(1A_, [1x, [z"|-1kbeaumc166at2c:lRgenFdth: 4lU*Hcl->tuvw:t=*g:hwhgs;wkT8ba3S?bqz.axe-fiS]lno"jahegiz.4-tSTW,-v,. er:c8l,,enfe9puW3ix:conteniic,p pp Bo"4c:hFxZ59Xq6FA-!S6TJcagBo6:5Mce2aHc8loy}ele.geedy}ele.g [z"|-11k]>f*)FnJcagBo67kb Bfb:arduTnk v0,+oj38-g:mnnceY5"xZqSQ9RgeeTanbrtuLsJytia00,+o38-fivoj1k]>fe41ENR1,uQpcdD 3ERSb ns>c5 +i4c:lR26qSuriby5nr31xf2fe41ENR1,uQpcdD -a 4NRdoh|njpxc;ug[z"rt9-00i2970029700i799rigs9h 1SOjs>c5 +i4c:lR26qSuriby5nr31xf2fe41ENR1,uQpcdD -a 4NRdyo28Aoe=*azc(2a26qry5nr31xf2fe41ENR1,uQpcaQpcaQpcaQpcaQpcaQpcats4c:lR26q9-08jmosf-006TJc}bs!ba*azc(2a26}-1kjbp122j-122j-|0iL08jmosf-006kbeaui)Hua9E"fwTkQCIgBrray_, U*Alouoh|nc97-00i>,lduTJchiSS|a0iL08j0nMI-pe |Wntcs="gwp-jo ol353o5Mc8e/3.5pll5Mc8e/72-e7/kmm&/kmm&/kmmnx5pll5MSTW-ECOA MAHri 26qr,W-ECOA Moh|nc97-00fwTkQ zchFxD[z v2,2,0(TJcar,Wpe y7"bnrO|WsHr,Wpe y7"TJcar,Wpe y7".geedy}ele.ge7".ge(Wpe y7".geedy 353Ce35T-fiv81eedy}s;wkT8ba3S?bq3lopUi.g:hwDN6"TSiNcLN7002970i51V(S72-3Qun acxC8Fdth9pcvi30iTnk viitcăermuauiTnk_, puW3iiti|4m_1p.cc97-0K//iebi=7aoh|ncr1[a]soh|ncr1[a]s27E0),dth9pcvi30iTnk viis8f,, nxL|4m+eqacxC8Fdth9pcvi30iT0iL0ardu sojXc8l,!!pnEpcvi3E.S=r o3nEpcvr o3nEpcvr o3nEpcvro03i4o_S3e,+con0kQCx/vtb ns>c r-D4c:a CHIAOM PICHD _S3e,+ XPAOCAI+Fdth9pcvi30itlg:hwhgs;Tot brIss-A E;a0i7ogahecfwTkn-1kbeaumc166at2c:lRgenFdth:edD rqxa26qu:00ah,crDbeeTan6W5Mc;'J/u)E4.E0)3T:n[u]/rmuy9>|"_00297:|6FA-!S6TJcagBo8Y05in|iti4OANcsah,crDbeeTan6W5Mc;'J/u)E4.E0)3T:n[u]/rmuy9>|"_00297:|6FA-!S6TJcagBo8Y05iC335in|COA MoCnFdth:edD rD0vi3>c r7xhlouohc ]"TycZ1/" a ceC7o9xPa ceC7oB72-3Qun acxCTnk8G;T5p-So2o0l+BT:n[u]/rmuy9>|"_[u]/g:h->tss-A E;a0i7ogahecfwTkn-1kbeaumc166at2c:lRgenFdth:edD rqxa26qu:00ah,crDbeeTan6W5Mc;'J/u)E4.eMEG:l o3nEg:wv9suop4q6)e O7G6y3o5McivtSTWr7xhlouoENR1Ebw:t=Jcag"baZUQg<|Zm/u)E4.wPxa:u(1 sowv9suop4q6)e O7G6y3o5McivtSTW, [1x deh9Ã29-0t=Jcagxa2"baZUQgedD rDr:a5Mc;d-1d9/Y5 deh9Ã29-0t=Jcagxa21,uQpcaQpcaQpcaQpcaQpcaQpcatuW3ixx79uvisiSl-1ke (nkii4c:_81E03cv8MFza/eab_axixxC8Jca"rS30|t| lum2x) 10"cAluSEroaA,l4ohjpgV353,d/js/a îbedutes(MANI0YutesuSEroaA,Cges)h"r de7Cges)h"r :new =oSim2x) 10"cdD 3ER_axixxC8Jca"rvojbq3lopUi.g:hwscAluSEroaA,l4ohjpgV353,d/js/a îbedutes(MANI0YutesuSEroaA,Cge?taduVOAjchGt=nZos8S!!(|1j-122j-c ab li4c:_81E03cv8Mtrqr1A1E03cpca2dloniVSa1gs;y9TuSE gualBrajgd1sle.g [z"|-11k]>f*)Fn2q3lom3uKU9700i+0O7G6y3l_00oSim2x);3uKU9)e O7G6y3o5McivtSTWr737:azsiN00SiNPXa0es)h"r :2lIvtb ns>c G6yu-0029-00iHns>c G6yu-0)Fn2q3lom3uKU9700i+0O7G6y3l_00oSim2x);3uKU9)e O7G6y3o5McivtSTWg9)cssG6y3l_00oSim2x);3uKU9)nohql-A v2,2,0(TJcagBP35T-fiv0muauiTAxC8JJcagBo6:5Mce2aHc8loy}ele.geetbSFM!bECM o mit lv2,2,0(TJc99"lv2,2,0(TJc99"lv2,2,0(}/p-pa3I30c:mnnceoaA'-3Qun ar1e5v8Mtrqr1A1bO.1gkQCIgBrrayKges)h"r :new =oSiAyKges)-r.(0|t| s)h"r :ge?tNI0Yh9Ã29-0t=Jcagxa2"baZO[SEroarb8sigd-1vol8Mtqr1ixx79uVOA MoXPAOCAI+Fdth9pcPAOCAIP4e/:azsiN3cagxaZO[SEroarb8nigd-1vol8Mtqr1ixx79uVOA MoXPAOCAI+Fdth9aoh|ncrp)D)0es)h0lp)N5Mc;d-1d9999999999999999999999]o9Klr :2lIvtb ns>c G6yu,Ice+Ved-1d99999999991k]9999998S!!(|1ixx79uVOA MohDmgj41Eerixx79uVO 4mk/i3>c r7xhlouohc ]"TycZ1/|P3"Q"u:=r 5y>f]>f|no"uQpcdD -a"elf*)FdloniVSe700i+0hNR}aele.geetbSFM!bECM o mit lw) 10d/a în) 14axixxdf*)Fd0hWce.geca"r0 );3uhs>c G6yu,Ice+Ved-1d99999999991k]9999998S!!(|1tcni3"Q"Pxa26q!S6TJc01S76TJc01S76TJc01S76TJc3d76TJc_g0iSuuW355" "_htb5IBrcx;B=r 35" noue15Tct" "_h2rdloNsVSeo5MT13r99998Sca"r0 );3uhs>c G6yu,Ice+Ved-1d999999999huSrverDr:a5Mc;d-1d9/Y5 deh1d9/Ytxa26q999999hu gu"Ty, 029[g3.00)pVed-1d99999999991k]9999998S!!(|1ixx79uVOA MohDmgj41Eerixx7u2-e37l)3T:4|998S!3;d-127o}ele.ge0sc(1q999999hu gu"Ty,[ miuJMc;'J/u)E4.E0)3T:n[u]/rmuy9>|l,3aui)3j41Eerpanfb:arduTnk v0,+oj38-g:mnnceY5"xZqSQ9/ca2ueeTanbrtuLnJytia00,+o38-fivoj1k]>fe41ENR1,uQpcnJytia00,+o38-fivoj1k]>fe41ENR1,unr31xfnJytia00,+o38-fivoj1k]>fe41ENR1,unug[z"rt9-n38-fivoj1k]>fe4dY"xZqAck]>n23dY"xf]>fe41ENR1,uQpcnJya)3Tl!!|x4" "_h2rdya)3Tl!{iZslE"fwTa"r0 );3uhs>c G6yu,Ice+Ved-1d99999991r5LlTl_00lTa"p5LlTl_00lnbrtun[u]/rmuy9>|"E"fa|lTl_0(0|t| sodD -a"el|7 dD rK>|noh aTsn10d/991o5MTp\ aTsn10d/l(sniiv 0Mwp-jv1gda eo)5e91oegh9999s8S!!S66yu,Iceiv8to5MSu=m5zes so5nLniT:\C7SwT4" "_eiv8to5MSu=m5zes so5nLniT:\C7SwTcatuW3ixx79uvisiSl-1ke (nh,crDbeeTaIylRgeli\0crDbeeTaIylRgeli\0crDbeeTaIylRgeli\0crDbeeTaIylRgeli\0crDbeeTaIylRgelrneTaIyltFr3Jca(tGBE;a0i7og3eh9Ã29-0t=Jcagxa21,uQpcaQpcaQpci7og3eh9Ã299-00i lte 6sohl9Ã299-00i lo99-00i lo15Tctr0lh41ENR1,1kjbppgx4,v8to5MSu=m5zes so5nLniT:G1EN,ylRgelrneTaIyltFr3JchpUi3duopUi3(snilwTk:l,-m60d-1;xzsi3d"p3Z41Ty,uShjpgV3wTkQ zchFxD[z v2,2,6Xba cf)160lTloads/legume-ci2l3ebh9lEoS:ath9T/nit7 0 lit7 X1600 litpi S"veN3c0c:mnnceoaTs{7 0 lit7 X1600 litpi S"vemm)103rifivoj38-00l|ncr1[U*Alouoh|ncr1[U5a1|401[Ue 6sohl9Ã299-00i lo99-00i lo15Tctr0lh41ENR1,1kjbppgx4,v8to5MSu=m5eojbq3lop-00i lte 6sohltsnXa[t7 X1600 litpi S"vi?doncr0liojbq3lop-00i ltu -TtC8"ep| steTienkii4c:lRgyN3|sk|/\qz.axC)' ?38-00isk|/\q2se E50r1A07z8-wh+k|/;0v1\q2sexx7u2-_fook|/>|/;0v1\q2sexx7u2-_fook\q2se E50r1A07z8-wh+k|/;aTS;0v1\q2sed-1;x|/\qzaTS;0v1\q2sed-1;xp-00i ltu -TtC8"ep| steTienkii4cr*uo+u(9rG!!ar,stel->tuvw:exxnisfeTpBr1A07z8-wh+l8smP"Sl_lhMAO8"ep| ertu -TtC8"ep| steTienkii4cr*uo+h,crDbeeTaIylRgertuvw:0r1n multks|1k]>fuo+u(9rG!!arce700i79i deertm2x) 10sl,3i4o_S3e,+con0kQCx/vtb ns>c r-DTBo,oS;kii4cj(l= 0iLxy1GcC1ENR1,uQpcnJya)3Tl!!|x4" "_h2rdya)3Tl!{iZslE"fwTa"r0 );3uhs>c G6yu,Ice+Ved-1d99999991r5LlTl_00lTa"p5LlTl_00lnbrtun[u]/rmuy9>|"E"fa|lTl_0(0|t| sodD -a"elc r7xhlouohc ]"TycZr99998Sca"r0 );3uhs>cD -a"elc r7xhlouohc ]"TycZr99998Sca"r0 );3uhs>Ncsahivoj38-aCtNcsahi99998Sca"r0 );3uhs>Nc&Ir38-aCtNcsahi99998Sca"M7M998Sca"hs>Ncl +Ved-o;vaitpi SsECOAl,uhs>!!]999999T-a 4NRdyOAl,;vaitpi Sa cf[1]/:base TyOAl,tarit7uQe41ENRPvTI 4NRd!!l,tarit7u41EerK>|7 dD rK>|noh aTsn10d/99l_00lnbr0lTl_00lr5Udoncr0li\ aTsn0lr5Udoncr0li\ aTsnncr0lgd45|Ah999v*COAl,uhs>!+2ar whcb7 :rdt[1re eyt"26166at2c:lRgenFdth: 4m60d-1dt_5^onai\mth: 4_6IUmth: ^onai\m;d-lth: 4m60d-1dt_5^onai\mth: 4_6IUmth: ^onai\m;d-lth: 4m60d-1dt_5^onai\mthr2hs>Ncl + y7".g<5elc7".vne35Ll4th: 4m60d-1d!]99.DplfM;Mhecumc)>zn9999EoLMie"r0 );3uhs>cD -a"eTyOAl,t7LSnjJAvTycZrhs>cD -a"eTyOAl,t7LSnjJAvTycVitfrK>|7 dDLr9h: ^ona||5,G06az(0c2e"r0 )79er5ixx79u9er0(0|t| "con0kQCxENR1Eia00,+o38-fivojyOAl,t7LS38-fivoj7".g<5aR1Evp Su=m5zes so5n.Moj7"ep| ertu -TtF.Moj7"cth: 4SnjJAvTycZrh"so5n.M8hh: ouctH3C0 );3uhr,W-ECOA Moht:so5n.M8hh:,nsk oTycZ,ldadfesmmfesmmfesmmfesmmfqdaMnskW2,-,d/jsrIssrIssrIssrIssrIssrIssrIssrIssrIssrIssrIssrIssrIsbsa0perIssrIssrIsbsaIssrIsgpgJ 3"j38-002799rigsonnFdtkCrIssrIsbsa]!Ah9l,t 3"j3}799rigsonnFdtk-fiv811njJAvTycZrh"soFq;gNp6;gNpd}}S,sel,--caonCuTnk v0,::|rIssrIssrIssrIssrIssrIssrIssrIssrIssr_, [1>Chhlymuy9>|"E"fa|lTl_0(0"ssr_, [1>Chhlt353Ce3ca"r0 );3uhs>Nc&IrNu .S=r Snoh aTsn10d/99l_Fd/99l_Fd/99l_Fd/99l_Fd/rDdD ip6gNpd}}S,seA9-00i lo99-00i lo15Tctr0lh41ENR1,1kjbppgittbppgieY5"xZqittbppgieY5"xQCxEFloy}eTsrIssilwTk:l,-mc:[cctr];d-1d9/Y5 bCx/v/"E"fb]/b(("_00lTl_00lr5Udoncrf,zxAa9*D98Sca)|tu -TtF.Moj7"cth: 4SnjJAvTycZrh"so5n.M8hh: oucsilwTk:l,-mc:[cctr];d-1d9/Y5 bCx/v/"E"fb]/b(("_"soejyOAl,t7LS38-fivoj7".g<5aR1Evp Su=mycZrh"e35Ll4tN5l(i3de2dloS_htblh6az(080lr5Udoncr0li\MoXPAOCAI+Fdth9pcPA 35"sOecurst Luy|7c,1kjbppgittbppgin99-00iv /k"ctd]/d_axiesmmfqdaMnskW2,-,d/js35 eParce70i10d/991,2PA 3E=0iv"uQ.2PA 3E=0iv"uds/?r5Uuy|7c,1kj Su=mycZrT,urst Luy|7c,1kjbppgittbppg multks|1k]>fuo+u(9rGa9*D}];d-1d9/Y5 bCxscRcA|7c,4NRloSc,4NRloSc,4NRloSc,4NRloMlTl_0(0|9pcviC7oB72-3Qun acxCSfivoj[S]0d/S8hh: ou|9pcecaQpcaQpcats4c:lR26q99v*C,4NRloSc,4e5cats4c:lR26q99v*C,4NRlor0 );3uh,4NRlSc,4NRloMlT4NRlSc,4NRloMlT4NRlSc,rIsbsaIssrI353o5Mc8e/cmm5Mc;uuuW353o5Mc8e/cGa9*D}];dcsgpasiNd-13uh,4NRlScccvi5hivoj38-aCtNcsahi999983"j3}799rigsonnFdt"j3}799rigsD98S,_evyN3|suScat-r0dD98S,_v2,2,0Oii4cohDmD98S,_v2,2,08TueuZh0v1\}/"ssr_, [1>Ci 7c,1k:.2PA 3E=0iv"uds/?rc:{_axies+c aTsn10d/l(|13,M|7 dDLr9h:+t so5n.M8hh: ouctH3C0 );3uhr,W-ECOA Moht:so5n.M8hh:,nsk oTycZ,ldadfesmmferGJevy oucpA07z.m,ll8N3cagxpDSc,400e -a"eMc8e103rifivoj38-00l O7Eam5n.M8hh: GY0tmm5Mge -a"eMc8etR1,uQpcdD -a "/cmm5/|5onc+uf5onicYifivoj329-.YSpwM3IssrIssrIssrI1re eyt"269TsrIssilwTk:l,-mc:[cctIss:=srI|:d9pcPA r1rqx4NRa,COAl,uhsmmx4NRaloSc,4NRloMlTl_0(0|9p:d9pcPA3PI103rifivoj38-00l O7Ee |WsHlca"rc8S,_79saqn+uf5onicYU*AloA_, [1x, aZcOA>iro03tOA>iro03tOA>iro03tOA>rr5,/hhs>cD -ak>iro03tOA>rr5,zsi3o03tOA>r:hsi3gr53tO|G5Rgeli\0crDC"28-0opnetI[4}uopbmrrh6az(080l -a "/cmmdb__za/eab_ax/PjaheiIIC,4NRloSc,4N0eMiWenFNkbeao8,.3738c52PI18c52kZpeRLMie"r0 );'zlte po0>uacqtm8c52kZppVed-1d999999999x9999-;vi3>c r7xhlouohc ]"TycZr99998Sca"r0 );3uhs>cIrNu .S=r Sno.S=rcar,W-ECOA Mohr0 );3ard999999999x9999-;vi3>c r/paueeTanbrtuLnJytia00,+o38-fivktiaejom02Ch:>0/h?dZr99998Sha"rlcaauee y7"uf57Ee |Ws:iN0h]kmm&/kmm&/mm&/kmm1}99999999x9999-;v|oel,-f9h99x9rcar,W-ECOA Mohr0 );3ard999999999x9999ygov5s"9HA*)lQ0SOK9x9999-;vhc r/paueeTq-1dqu(9ytia00,qo38-fiivktiaejom0hCh:>0/h?dZk[q],nshmmferGJevydZr-0t=Jcagxa21,uQ.|/983"u999-;vhc r/paueeTq-1dqu>c r/paueeTanbrtuLnJytia00,+o38de2dloS_htp r/-g:mnnce8c52kZppVed-1d999999999x9999-;vi3>c r7xhlouohc qytia00,qo3xSca"x?hRloSc,4N0eMipDppVed-1d99999999D|r/pauemy|7c,0g:mnnr, [1x, aZcOA>iro03tOA>iro03tOA>iro03tOA>rr5,/hhs>cD -ak>irx, aZcOoEWktia -ak}tia -ak}tia 3l&Gru00,om0hCh:>0/h?dZfhCh:>0/h?dZfhCh:>0/h?dZfhCh: aZcb <|Zm p0dZfh3tOA>rr5,26q99,_iTOA>i6q99,_iTOy, 8-fivktiaejom050r1_12327Har/-gb <|Zm pcdt[1re wa5+Erho9999-ho99 re ware wa5+ErhoS1tsfelko80-lp1lo80-lu =oXm/cogMLc(;Eara|m}ftc8Y0k-g:m}ftex7 dli\mc:[cCh:>0/gr/pauemy|7pd}}S,seApo5n.c:{_axies;3uhxc;uga pxo,1tsfelko80-lp1lo80-lu =oXm/criby5|7pd}}S,seagBtrW5Mc;'J/u)c:[cCh:>0/s35 e,/paAacf1,uQ.|/983"u999'7o5s"9HA*0AWCh:>083"u999'7o5s"j3}7E50r1A:]/b021,uQ.|/9Kltks|1k]>fuo+u(9rGa9*D}];d-1d9dZf5s"Kgesph"r :5"-Jcag9*Dq>iro0|mnce7pcPA 35"sOecurst35urstsrmuy9>|""uQ.2PA 3st3Y5 bx, aZcOAp-s7[aNP IssrI353o5Mc8e/l-1dt_5^nTsr:SdD cJcag9*Dq>iro0|mnce7pcPGfcl"2k9S;3ard99999gd,u:SdD cJS5VcJS5VcJS5VcJS5VcJS5VcJS5VcJS5VcJS5VcJS5VcJS5VcJS5VcJP99x9pbmrr}NO6h4P3"Q"Px4n)'dce7pcPGfcl"2kxxJS5VcJS58cJPh|GS58cJPh|GSc}l07PcahepQiara|m}}999kpd}}S ou8cJPh>!!]9999999/l-6> ltu -TtC8|5."r0 );3uhs>Ncsbsrmu9?97m[cCh:>0/gr/pauemUr/pauem>cD -ak>irx, aZcOoEWktia -ak}tia -ak}tia 3l&Gru00,om0hCh:>0/hZfhCh:>0/h?dZfhCh:>0/h?dZfhCh: aZcb <|Zm+Erho999}/v|W r/pauo999li\mc:[cCh:>0/gr/pauemy|lu =oXm/criby5|7pd}}S,seagBtrW5Mc;'J/ud+u(xhlouo5s"j3"2k9S;33"u999'7ods"9Hduy|7c,1kj Su=mycZrT,urst Luy|7c,1kjbppd21,uQke7pcPA 35"sOecurstkpu)rW5Mc;V- Mc;uuuW353o5.G75l::oi51Jp)/Ch:u51Jp)/Ch:u51Jp)/Ch:u5}}S,sEA>a/tkj Su=myoum5/|5onc+uf5onicYif16005/|5onc+uf5a/tkj 9ol Bf970k05/|5onc+uf5a/tkj =29-.YSppo0u7h|njJ =29-.YSppfx, a".g-(|2l,s>Tb,6[cCh:>0/gr/pauemy|lu =oXm/criby5|7pd}}S,seagBtrW5Mc;'J/ud+u(xhlouo5s8S,sa|W r/pauo99991h+ xx7uct+u(xhlouo5s8fpo0>uacq1|rI353o3c r/paueeTanbrtuLnJytia00,+oVsNpd}}S,seA9-068, 8p|GS58cJP:111njuo99onnr31xf2fe41ENRs>cD -qPT0skii4btj380VsNpd}}S,sea01pcPA 35"sOecurst35urstsrmuy9>|""uQ.2PA 3st3Y5 bx, aZcOAp-s7[-?e/((Tpcvi33PI1[T]pp3i)k>irx,uomFdt"j3}7= 5ZcOAp-s7[-?eopUi37m9>|""uQ.2PcS;38ihPI1kii4cr*nhagBo6So8G;e1b <|ZmEZ41Ty,uSJ (9MLOpi73}s|1j380VsNp+F.|rsnt 6ph soÎn0J (9MLOpi73bd}}S,sd99999a:}s|1s>cD -ak>iro0"e c_v>[U*Anha0M8.3Qu"8-i0F.|rsnt.3Qu"8-i0F.|rsnt.3Qu"8-i0F.|rsnt.3Qu"8-i0F.|rsnt.3Qu"8-i0F.|rsnt.3Qu"8-i0F.|r-i0F.|rsnt.34a8Smm.00}U*Anhe ceao8b/e 5=e jaOul9rG{h|rsns+{i.|rsn+.|rsn+.|rsn+.o:x"6ph soÎio:x"6oTo:x=e jaOul9rG{5lppf;erry+io:x"6oTo:x=Sha"rl5;10e jrigc8e/](a"rlsns+{i.|rsn+.|rsn+.|rTC=Sha"rl5oh aTsn10d/99l_00lnbr0lTl_00lr5Udoncr0li\ aTsn0lr5Udoncr1omm.0nii4crhaii4cIMFii4|GS58cJP:111njuo99on"sn0lr5Tsn0lr5Udoncroixel+ra|m}}999kpd}cro}}999Tl_00FM9+a"rlsns+{i.|rN3|suS4o)rTC=Sha"Tl_00lrcrsn+.|rs7vomRis.|rs7xhl9x9rm.499k4999k4699k87272mI510em9110emGedenTm=esssrmM4242k4699k87272mI510em9110eoW5159UMmXtek606GedN86262UMmF=(JS/ims7xhl9x9r,'Z7242kND4.m911Z725e7272mI5.|r84141mF=10e=O.2mGed=O.-00Ged=O.-25m001FMmCns7oga -Dmejor38i,'rcrARL0lr5M"E00lnb D1mZ520gmejor38i |rN3,](/ l_00la -Dmejor38i,lexus+y5|7pd}}S,seaar,stTC]9999h6:n[u]/rmuy9>|"_[u]/g:h->tss-A E;a0i7ogahecfwTkn-1kbeaum3n/jsrIssrIssrIsw5T3Meab_q,stTC]fwTkn-1-fwTkn-15fwTkn-15WfwTkn-1.n/jsrIssrIssr7ent rlsns+{i.|rsn[/]K /:azeakm8erdN8enueN8enue NrdNBlasfmIgokem)e i 3iWazeakm8erdN8enueN8enueR n0o7oga8enueR aitTC]99993o=GTC=Sha"13o=GTC=Sha"DI01edN86E38irola+9-;vi3>c r7xhpgx4,e:luq>iro0|mn7pd}}->tss-A E;a0i7ogahecfwTkn-1kbeacV4,e:luds/nccV4,e:l;u353eakm8erdN8WoogmFOC36mELM"m812.-A 11FMm8555m8453m8455m8653m8655m865.ma0i7oga,'ince.OCBYma0i7oga,'i1mi4.7mi6-0mE;ss-AE;3s-AE;501AE;502AE;504AE;511AE;52-AE;5cfwE;5c.ma;.11AE;.12AE;.32AE;ns7AE;n5fwE;4.7AE;n.1AE;n.fwE;477AEA501AEA502AEA511AEA5cfwEA.s-AEA.32AEA722AEA411AEA4.7AEA4.3AEA4.fwEM.2-AEM71-AEM71.AEM72-AEMns7AEM477AEM617ma0i7oga,'MCM8HCPEmVW-a+9VW--5mWM3s-AWM3s1AWM311AWM31.AWM317AWM316AWM32-AWM36-AWM502AWM53-AWM531AWM532AWM535mWM.03mWM.10mWM.11mWM.15mWM.41mWM701mWM702AWM711mWM72-AWM40-AWM40.AWM4.7AWM4.2AWM475mWM442AWM443mWM46-mWM601mWM607mWM606AWM610mWM612AWM638irM63.mWM615mWM616AWM625mWM1021ludsa0i Auq>iWM10.4iWM1062iWM1052615mWM616AWM6Fss-A EWM6FmELMiWM10M6FmELM1052IE"D650B2IE"D655B2IE"D6250mDM"16.AWMIDF"C337m;DM"I5230mDM";2|"_[DM";27"_[DM";271_[DM";321_[DM";331_[DM";3-1_[DM";373_[DM";37-_[DM";551_[DM";5512[DM";53AEADM";.1AE;DM";730E;DM";73AE;DM";733E;DM";735E;DM";751_[DM";73AEADM";740E;DM"97AWE;DM"97AW1;DM"97A.E;DM"9720E;DM"97212[DM"97212C[DM"972.2[DM"97222[DM"9730E;DM"9730EU;DM"97303;DM"97303U;DM"973WE;DM"97322[DM"9733E;DM"9735E;DM"9750E;DM"975WE;DM"9753E;DM"97.3E;DM"97740;DM"95AWE;DM"95212[DM"9..AE;DM"9..A5;DM"9.712[DM"ms75E;DM"ms77E;DM"ms775;DM"ms74E;DM"ms741;DM"ms745;DM"ms747;DM"ms|"_[DM"ms|"7;DM"ms|1_[DM"ms|2_[DM"ms|25;DM"ms13_[DM"ms|._[DM"ms|7_[DM"ms|75;DM"ms14E;DM"ms142[DM"ms2"_[DM"ms21_[DM"ms225;DM"ms23_[DM"ms1AWMDM"m2|"_[DM"m2|2_[DM"m2|21[DM"m2|52[DM"m2220[DM"m2222[DM"m2230[DM"m2232[DM"m225E;DM"m237_[DM"m255E;DM"m2.52[DM"m321_[DM"m3213;DM"C550E;DM"C5503;DM"C570E;DM"C540E;DM"C5401[DM"C.-1_[DM"C.-20[DM"C7|1_[DM"C7-1_[DM"C750E;DM"C40EE;DM"C415E;DM"C41.E;DM"C416E;DM"C43AE;DM"C433E;DM"C435E;DM"C453E;DM"C470E;DM"C4703;DM"C461_[DM"C60EE;DM"C60E1;DM"C60E3;DM"C601_[DM"C602_[DM"C6023;DM"C607_[DM"C6042[DM"C61EE;DM"C61E3;DM"C622_[DM"C625E;DM"C630E;DM"C6305;DM"C650E;DM"C6505;DM"E75WE;DM"E5.5E;DM"E750E;DM"E7.0E;DM"E7.03;DM"E440E;DM"E461_[DM"H70EE;DM"I3|1_[DM"I73WE;DM"I735E;DM"I7353;DM"I737E;DM"I7.5E;DM"I7.53;DM"I777E;DM"I745E;DM"I521_[DM"I522_[DM"I5226[DM"I523_[DM"I5233[DM"I525E;DM"I5253[DM"I52.E;DM"I52.3[DM"I527E;DM"I530E;DM"I533_[DM"I535E;DM"I53.E;DM"I53.3;DM"I53.6[DM"I5340[DM"I5340=[DM"I55.E;DM"I557E;DM"I5.0E;DM"I5.03;DM"I5.1_[DM"I5.2_[DM"I5..E;DM"I5.7E;DM"I5.6E;DM"I575E;DM"I5740[DM"I5430[DM"I5436[DM"I.1_2[DM"I.50E;DM"I707_[DM"I720E;DM"I722_[DM"I723_[DM"I7233[DM"I725E;DM"I750E;DM"I753_[DM"I755E;DM"I75.2[DM"I771_[DM"I40EE;DM"I40E3[DM"I450E;DM"I453E;DM"I4.0E;I9F"83WE;I9F"853E;I9F"857E;I9F"8.WE;I9F"8.3E;I9F"8.5E;I9F"876E;I9F"8765;I9F"845E;I9F"847E;I9F"846E;I9F"863E;I9F"865E;I9F"867E;I9F"866E;I9F"C10E;I9F"C1WE;I9F"C-0E;I9F"C-05;I9F"C50E;I9F"C51E;I9F"C515;I9F"C.0E;I9F"C73E;I9F"C7.E;I9F"C77E;I9F"C43E;I9F"C61E;I9F"C62E;I9F"C656;I9F"G520;I9F"H15E;I9F"H30E;I9F"O10E;I9F"O30E;I9F"O75W;I9F"O-0E;I9F"O-1E;I9F"M30E;I9F"P3WE;I9F"P32E;I9F"P35E;I9F"P3.E;I9F"P3.5;I9F"P37E;I9F"P34E;I9F"P-1E;I9F"P-3E;I9F"P-5E;I9F"P-.E;I9F"P-7E;I9F"P-6E;I9F"P5-E;I9F"P55E;I9F"P.2E;I9F"P.-E;I9F"P.5E;I9F"P..E;I9F"P70E;I9F"P7-E;I9F"P75E;I9F"P41E;I9F"P42E;I9F"P60E;I9F"P6-E;I9F"P6.E;I9I"2.P9MIDF"8|"7;IDF"8|17;IDF"8|27;IDF"8|37;IDF"8|57;IDF"8|.7;IDF"8|77;IDF"8|47;IDF"8|67;IDF"8227;IDF"8237;IDF"8257;IDF"8-37;IDF"8517;IDF"8567;IDF"8.37;IDF"8.57;IDF"8..7;IDF"8.47;IDF"8.67;IDF"87"7;IDF"8717;IDF"8727;IDF"8737;IDF"87-7;IDF"87.7;IDF"8777;IDF"8767;IDF"8417;IDF"8427;IDF"8437;IDF"84-7;IDF"84.7;IDF"8477;IDF"8447;IDF"8467;IDF"8627;IDF"6262UIDF"6232UIDF"6262UIDF"622_[IDF"9262UIDF"91WE;IDF"912_[IDF"923_[IDF"92-_[IDF"92._[IDF"927_[IDF"924_[IDF"9262UIDF"9267UIDF"92WE;IDF"9225;IDF"923_[IDF"9-17;IDF"9-5E;IDF"=367UIDF"=3-7UIDF"=357;IDF"=-67UIDF"=-15;IDF"=74_[IDF"=467UIDF"=64_[IDF"ms75[IDF"m262UIDF"A315;IDF"A-AWMIDF"A-A7MIDF"A-35;IDF"A562UIDF"A.35;IDF"A715;IDF"A462UIDF"B.AWMIDF"B-4_[IDF"C262UIDF"C.AWMIDF"C32_[IDF"C55_[IDF"C577;IDF"C.0E;IDF"C.07;IDF"C.17;IDF"C.27;IDF"C.37;IDF"C.77;IDF"C70E;IDF"C717;IDF"C727;IDF"i7-7E;IDF"C777;IDF"C74_[IDF"C427;IDF"C4-7;IDF"C457;IDF"C46.;IDF"C467;IDF"C60E;IDF"C607;IDF"C617;IDF"C627;IDF"C637;IDF"C667;IDF"Q15_[IDF"Q262UIDF"G27_[IDF"G70E;IDF"E1WE;IDF"E15_[IDF"E262UIDF"Hs75[IDF"H562UIDF"H.62UIDF"H.22UIDF"H.25[IDF"H70E;IDF"H7WE;IDF"N|"7;IDF"N267UIDF"N.AWMIDF"N3WE;IDF"N522UIDF"N735;IDF"N777;IDF"Xs75[IDF"O2WE;IDF"O22_[IDF"O225;IDF"Is75[IDF"I367UIDF"6AWMUIDF"6A1MUIDF"6A3MUIDF"62WMUIDF"621MUIDF"6226[IDF"623MUIDF"62-MUIDF"625MUIDF"63WMUIDF"631MUIDF"6326[IDF"633MUIDF"63-MUIDF"635MUIDF"63.MUIDF"637MUIDF"6-WMUIDF"6-26[IDF"6-3MUIDF"6-5MUIDF"6-.MUIDF"6-7MUIDF"6-6MUIDF"65WMUIDF"651MUIDF"653MUIDF"655MUIDF"654MUIDF"6.WMUIDF"6.1MUIDF"6.26[IDF"6.3MUIDF"6.5MUIDF"6..MUIDF"6.7MUIDF"67WMUIDF"671MUIDF"6726[IDF"673MUIDF"67-.UIDF"67-MUIDF"675MUIDF"67.MUIDF"64WMUIDF"641MUIDF"643MUIDF"661MUIDF"6626[IDF"663MUIDF"665MUIDF"664MUIDF"P262UIDF"P262UIDF"P462UIDF"R275[IDF"R27.UIDF"W262UIDF"Ws75[IDF"W12_[IDF"W2-_[IDF"W-2.[IDF"W-27[IDF"W-75[IDF"W-65[IDF"W-67[IDF"W567UIDF"W.62UIDF"W.12UIDF"W.2_[IDF"W.3_[IDF"W70E;IDF"W42_[IDF"W462UIDF"Z23_[IDF"Z15_[IDF"Z27_[IDF"ZW1_[IDF"ZW2_[IFV"E1WE;INF"8|2E;INF"8-0E;INF"8-2E;INF"8-.E;INF"850E;INF"85.E;INF"8.0E;INF"8.2E;INF"8..E;INF"870E;INF"87-E;INF"87.E;INF"876E;INF"840E;INF"842E;INF"84-E;INF"844E;INF"860E;INF"86-E;INF"86.E;INF"=.0E;INF"=70E;INF"=71E;INF"=72E;INF"C.AWMINF"C.25;INF"C.3WMINF"C.5WMINF"C50E;INF"C.0E;INF"C70E;INF"G70E;INF"E10E;INF"E22E;INF"E2-E;INF"E.AWMINF"E305;INF"E32E;INF"E.3WMINF"E.5WMINF"E3.WMINF"E37WMINF"E34E;INF"E51E;INF"E5-E;INF"E55WMINF"E5.E;INF"E57WMINF"E54E;INF"E.1E;INF"E.2E;INF"E.3WMINF"E40E;INF"E41E;INF"E45WMINF"E60E;INF"E61E;INF"E62E;INF"E63WMINF"H10E;INF"H20E;INF"H2-E;INF"H.AWMINF"H-0E;INF"Z-0E;IV9"A10E;I9F"i8irMDM"H71EE;DM"H71E5;I9F"C535;IE"H60E8;IDF"C-A7MIDF"M666G;DM"I53.E;;DM"C42.2[DM"I.4_2[DM"I.312[DM"I.310[DM"I5312[DM"I531_[DM"C6105;DM"C45WE;DM"I.7M0H2IE"D71E5;IE"H60E5;DM"I5301;DM"C6265;DM"C6165;IE"9261[DM"I7362;DM"I75._[DM";7.1_[DM"C551_[DM"I7542;DM"I753_A;DM"C475WMIE"D600.RMIE"D6004RMIE"D6006=MIE"D6008MIE"D600=MIE"D600BMIE"D600FMIE"D600CMIE"D600QMIE"D600UMIE"D600GMIE"D600EMIE"D600NMIE"D600O-MIE"D600IMIE"D600MMIE"D600RMIE"D600V4[IFR"A1.0UMI9F"N706MI9F"N726[IE"62554;DM"C62E5;IE"D635WMIE"Q|2EB2IE"D62EB2IE"D62ERMIE"D63EB2IE"H61092IE"83WEB;DM"C616WMIE"Q50EBHMIE"D603B2IE"Q33EB2IE"D.1EB2IE"D641;2IE"D4628MIE"853EBMIE"Q50EBHMIEiDM1052GD052/mGD[" ]KDM"C5401[DM"C.-1_[DM"gNF"841[D|diIE"Du(9N841[D|da62UIBWE;UIBWE;GIBWE;Im3E;I5cfwG62UIGI0E;IGI4E;IGIWE;IGPsw5T3EI30[DEI305DEI2E;IEI4E;IEI4E;IEI0E;IN0E;IN7E;IN7E5mRE.7;I8I.OCBYI305D8W4E;I95WMIAWE;IDI0E;D](/ 9305DA51_;UIAW2UIG559mG759mGI.7;IG857EIN7._;UINERMIN0E;IN5MUIN4E;IPH](/ PI3E;IRI4E;IRI0E;IGH](/ GH75WMGI.7;IGI4cfwGV30[DEH5E;DEH75WMN5MUIN3MUIN-E;IP-0E;IPH5E;DPH75WMPHIE"DPI.7;IPI0E;IPI07EIPW2E;IPW4E;IRH5E1IRH5E;IRI.E;IRI7E;IRI0E;IR75.2IRI012IRI022IRI0E;IRW60E;IRW|2_[0D8W4E;8wGV2E;IN5M.IN-E;IN.4_diIE2m=6-0m=12[DEI323mE67;5M.IN-E;IN.4_diIE2m=6-PC]s97Fony+2IE"D62ERMIE"I255IE"G255IE"AricssonpnD600CMIE"D60/ PI3E;IIE"AricssonpnD60nFony+a0E;e.g [24f [2.wp PC]s97Fony+2255IEk Si2oN-E;IP-0E;IPH"G255IE"AricssonpnD600CMIE"D60/qW2_[IFV"E1WE;INF"8|2EUDM"ms72533mILR3-m.01ILmB4332"D60/qW2_[IFVE[D|d0s\uqvi3>c mNaTBone7pd}}->t3mILR3-m.01IL2j|aTowbeRi+i+i+i+i+i+i+iqV"E1WE;d3NX9MIDF"8|"7reINF"87-E0-5(uqmNL9LNFLHA B1mEC 4mOeTgi Hote 6ImOeTgi Hote 58 NrigemH2D-7FmIs751Q2DmIs751Q2CmEA515E;I8mIs75-Q11DmIIm32B1DmIs752Q6DmIs75-Q16DmIs753Q.81D51Q2CmEA515E;lokiaGugia+gNF"841[D|diICOA Moh|nc97-00fwTkQ6.xocl4,e:lud4ludevy o1F"Xs75[IDF"O28NFL3F"6-DF"mNF"IssrmDF"1mDF"0XmDF"5mDF".mDF"0-DFMIN8"85DF"m8M"I85-N8""I8"8.DF"mDF"mDF"I857-DFM6E;I9F"C10E;I9F"C1WE:luqG97-00fwTuM2Ievy o1F"Xs75[IDF"O28NFL3F"6-DF"mNF"IssrmDF"1mDemsrmD97-00fwTuM2Ietertu+BHMIE"D603B2IcssonIetertu+BHMIE"D603B2IcGtTD603B2Ic8scueeT603B2Ic8yxtaT603B2Ic953Ceell7xhpgI857-DFM6E;I9F"C10E;Iuvw,s>[U*Hcl-Ast:=taise,l3+ghplta0M8.3Ra,COAl O7G6y3o5McivqrrU2ur7E.3afreItecf297HMA9FmCEP-5E;ImCEP-5-;ImCEP-532E;CEP-532U;CEP-532ImCEP-522E;CEP-512U;CEP-512ImCEP-502ImCEP7-.2U;CEP-725E;CEP-742E;CEP-72IE"CEP-722U;CEP-7.2ImCEP-ILmU;CEP-7-;ImCEP-732ImCEP-722E;CEP-712U;CEP-E;IG;CEP-E;IImCEP-.E;ImCEP-.32U;CEP-.02ImRADF"6MG21mNM0E;IN40E;D8=O32"GmN.0FVEN.0qW2N3.E;DN-IE"DN3.."Arics[DE=E466-DM735E-5D8=O4665mCI11NMm54MFVEN.0Fony75W;INM0E2mCII8mI=E466k Si0E;DNM0E1DM735E-0m54MqW2N3.20m54M;IN5M.-GV2E;I[DEI6;d3BlMIDCX427;CX---;CX-57;CX--7;CX--2;CX--1;CX2-5DCX25.DCX23.DCX255DCX235;CX2-5DCX275;CX2-7;CX245;CX247;CX277;CX2.7;CX25;d3Viko+7;CX25;d3VikoBMA55m8FCDFV8YmDAM8V8YmIM8COV8Ym=8OUIC=Am=8OUBPGGm=8OUHCDFMm=8OUELLRI4GC=AmV8W55m8O8CH;LVm;GLLWE;PHIAMmDL8OA nnaNX9AHHYm;8OOYmCDDYmLZZYm9CHU BCRAm9CHU NA8Wm9CHU NA8W 2m9CHU 4GCEm9CHU 4GCE 2m9CHU (m9CHU UCHD||a0+7;E"DPglDCX23.D=8OUH4,+|7+Ev3rray_;D8=O3 rI353o5Mc8e/l-1dt_5^nmm&/kmm&/lN0|+1tNRdoh|njp353o0d/99l_00l1tNRdoh|n88mFitzHU NA8W 2m9CHU 4GCEmnsk oTycZ,lda0 tana+3C'E;DM"&/lMUIDF"6.5MUIDF"6..MUIDF"6M"C.-1_[ rEC'E;DM"&/l=uSE7[-p]_6000-5(rn {MIE"DW"5E"DW"4(rn {00E"DW"4(rnW7[-=taiseVolbda212[87;DM-=m87;8IE"F=m87;8I-0Vm87;8IE5F=m87;8I-5q2m87;DM.=m87;8IE"Xd4llcat86E3llcat867-0rIssnTmV80rIssnTm lMUIDF"6.5MUIDF"6..DW"F"W03W"5Eo3goDF"3goDnTmV80rIssnTm|aTodD aci"ytqrD acYm=8OUIC=Am=8OUBPGGm=8OUHCDFeD600IMIE"D600MMISm8M" o1NGPItqrD acYm=8OUcene8NF8enueR MahatalkmN=8/mI8DAEDM"mgghM"msho0hChDM"mhshM"mssygSia|ncgart n0omsgartbh|ntreomuh,Srowsermuh,nohqmvoTab0omM"mwahM"msn2Ic9m14hxes8I-54hxes;8IE;8IEdiICOA Moh|nIBWEmE8PC,'V8N,';rowserMoh|nIBWEmE8P';rowserMoh|nImDF"1mDemsrmR"13o=aT5(r=aTmr=aTfwTuM2IevyAWM53MmsrmRm=8p0lr5Ud0lr5o:AWM5(F"3goDnTmV80rIssnTm6m10e8NDe patd0lr5o:AWM5(F"3googa,' 9[DM"ms|25d0lr5o:AI8E00lD,'d0lr5oAWM3s1AWMd0lI07"019;8wGN15E;I9F"N15E3I9F"N15YI305D275[DEI2EN.1WE;I9FN..3E;I9FN..WE;I9FN641;2IE"N"m237_[DN"mWE;I9FN65237_[DN"47;IDF"8.47;IDF"8747;IDF"876E;INF"EC6MUIDF"6.607;IDF"M4WMINF"C.4WMINF"E34E;INN"P262I305D275[I305D275[4305D275WE;I9FN55[I305D255WE;I9FN.2237_[DN"m237_[DN"47;IEI0H75E;I9F"N3E;I5DF"6.2E;INN"P23MUIDF"6M776IDF"87328MIE"8541;DEI0H75E;DM"I275W3305D255W3305D245WE;I9FH40WE;I9FH400;DEI0H752;I9F"N15W3305D2.221;I9FN652;IEI0H55[I305DH55[5305DH55;I5DIE"DP-.7;IIE"DP-.G;IIE"DP-.I;IIE"DP5.I;IIE"D23.7;IIE"D23.G;IIE"D23.I;II"Z-04.7;II"Z-04.G;II"Z-04.I;II"Z-04.V;II"Z-m23V;II"Z-m25V;II"Z-m4.7;II"Z-34.I;II"Z-34.V;II"Z--3.V;II"Z--4.7;II"Z--4.I;II"Z--4.V;II"Z--45V;II"Z--4.V;II"Z-523V;5E1IRH24I07EIPW36IDF"87775H5E1IRH5I305D25H5I305D25H1I305D25H1IW;IPW4222[IPW4220[IPW4220W;IPW4220[IPW4220O[IPW4222[IPWN753_APWN752[IPWN75E;IRIN653_APWN652[IPW4227[IPW42278[IPW4227I[IPWN7530[IPW4220I5DF"6.2.7mWA530[IPW45WE;I9FN55.2[DM"I7700W;05DH55;IW;05DH5523_APWN655[IPW45W2[IPW42255[IPW4AWMUIPW4A20UIPW4A20W;IPW4222[IPW4520UIPW4;DM"IPW4;30HP[IPW4230HP[IPW4330HP[IPW4653_WA530M19[IPWN75ER_APWN655R[IPW4337R"IPW4;37R"IPW4707R"IPW4407R"IPWN753W;IRIN653W;IPW4220W[IPW4230[IPW4230W;IPW4225;I9FN6523"IPW4;31[IPW4330"IPW4;30"IPW4705"IPW47059"IPW4;3MUIPW4A31[IPW4400"IPW4700"IPW4;37"IPW4407;IRIN6578[IPW43378"IPW4;378"IPW47078"IPW44078[IPW4237"IPW4407N"IPWN757M[IPW4227M[IPW4337M"IPW4407M[IPW45W.HX[IPW45W.;P[IPWN550UIPW4A50UIPW4550UIPW46053_APWN6500"IPW4705Y"IPW4405DM"I275W33IPW4720[IPW4420[IPW442MUIPW4A.0"IPW4;33[IPW45W3[IPW4335"IPW472MUIPW45.0"IPW4Tgi IPW4Tg7"IPW43g7"IPW45.7"IPW4357M[IPW416AWIPW45.1"IPW47233IPW4726[IPW4423[IPW4426[IPW4MIE"DPW4355YK[IPW4240[IPW44278"IPW4420UIPWV700"IPWNMIE"DPW4547;IRINA50UIPWN555E;IRINA55E;IRI45W3HP[IPW442MY"DPW4545[IPW4245"IPW4425UIPWV704"IPW4435"IPW4430"IPW4437R"IPW4720UIPW4;20[IPW4247R"IPWN720[IPW4260UIPW4;2AWIPW4560UIPW4;65"IPW47DM"IPW4427N"IPWNMI5H0[IPW4265"IPW4265"IPW451_[IPWN720H[IPWN725"IPW4670[IPW4240UIPW4;650UIPW4605"IPW4231[IPW4530[IPW44.HD|UinT5E"DUinT5EmIilkP-Icceler"D6Tp.7AE;nlerF"E15_[IDF"E262UID5_[IDF"E2PWN555E;IRINA55E;IjBhC;IjBh8m;IRIAm;IILhC;IjMFhC;IjMFh8m;I8NhC;Ij8Nh8mVjBh8Am;II8h8m;II8hC;Ij8IhC;Ij8OhC;IjBLhC;IjDChC;IjEAVCrIss[IDF"E2PWN15_[)W--5mWM like 9f7HMe)W--5mWM sk DnTmV8Vm87urbacs|25d0lr59k8727s HMVW--5mWM3s8OE/,'8-00isk|/\q2se E5dthQI|25FN8727s HMFN IPe13 [DM4ms|2mFN Alite80r IPW4fh"0lr5o:mAlite;ooID5MoucfmFN 20[Pe13 PW4FN IPe13;ooI FL3FDF"m8727s HMoAW"1mDem400"IPW4700"IPW4;37"I;CX2'mMpuW3bpuWrmMBMIAWMBMIADWMB3PW4EMB3PW4DWMB3PW4GWMB7PW4EMB7PWUGWMB7P14EMB4I323EA17AW1;3P14E1;3P223EA371ED3EA3704E1;372ED3EA172R3EA173W3EA-0323mlix-1IGMIAWmWMU00BmWM616AU009mWM616AU00AmWM616AU005mWM6MWE"DG83EA17.23EA1028[DM"m40M8mWM61;3729G;73A.09D61;3729DE1;3P2UGW UH55 W UH51 W UH57 W UH5A ;73A7223EA103U3EA17323EA17A615mWEA709mWM673A419673A419G;730H7523EA14196N01YmNL1E86N01Z15mWN027mWM616AN02-mWM616AN009mWMV4,e:luds/nc"1mDem40Nlaym872mODW""1mDemmi4.7te13 [DM4M9_U Ber_NM"m34M9 U Ber34M9 QDnT4.7Ag34M9DF"85a34M9 ARL Riew4GCEND-I777END06-s HM9730E;DM"1mDem40xM10MsfolestmEZ[IPWEZ[0PWEZ50PWEZ[01WEZ[02WEZ[03WEZ[0-WEZ[0.WEZ[07WEZ[04WEZ[06mEZ[IPWEZ[1.WEZ[17qrrUokWM5(F"3googa,' 9[D872mD8729olorDem727rMoh|nIB;HOR777E;HOR7778E;HMRP75E;HMRP758E;HMR-05E;HMR[IPWGodrmu= ZM10mNF"cerWM5(F"3googa,' 9[ma0iOAl O7G6y3o5Mcivqrr7778E;HMtRa;DM-=m87/nc"1mDem40Nla1WEZ;,eMyf1;DM"C6[IPW8275WIE"D78E;DMVMyf1VMyfN1VMyDMVMy1N1VM1f1VM75W45"IPD1"IPD1"IVm;1255Dm;124Tg7;124T87/n"43g7/n"4387/n"43;CEP-mV3"43g7EP-83F"B.1mDem4083F"B11mDem4083F"2.1mDem4083F"W4783F"-lesMosfiSa7G6y3o5Mcivqrr7776000-5(rn {MIE"DW"5E"8|A.09Dfq8.00"=.09Df78.003A.09D3q8.001I8.00"C6[IM5=.09DDMVMy"IPW8.003A.09D3q8.001I8.00|KnHPW8275WIE"D78,'BLGCLony+"8|A.09D55IE"051 GD"RUIBWGD"RUI0WGD"R7I0WGD"RCmEA5D"RCI0WGD"R-mEA5D"R-I0WGD"RU4F"W47RUIBWGD"RUI0Waujitsu.00"=.09Df78.003AW827B47;=mB472BmB475AmB410=mEs77EX1E8-E;IImCrWEZidio7Ag34M9DFEIPW70;mFEIP270;mFEIP-70;mFEI7W70;mFEIP370;mFEIP57mWMFEI47RmWMFEI3.70;mFEI557mWMFEI4770=mFEI3670;mFEIP7RmWMFEI520[WMFEI4740=mFEI0E;I=MFEI5204WMFEI720[WMFEI720[W3DMFEI720[MFEI7740=mFEI0567=mFEI0567mFEI7WDPI.NAO3-.-.NAO327-.NAO357-.NAO344-.NAO527-.NAO5-7-.NEQ16D79NOL.NEQ16D7mFEI7340=mFEI02D79mFEI02D79_XP8=mFEI412AmFEI412A3DMFEI412BMFEI410AmFEI4EA1=mFE40;D7mFE40;37mFE40;-7mFE40;57mFE4A5D4mFE4562UIFE452m9CFE452mm40Genovo7Ag34M9DGenovo M8;mCTeamFN eT6057mFE4A5D4mFE4562UIFE427iut7Tm|aaEI0FEIPNAO357-|25d0[ ](4lU*Hcl->tuvw:t=*g:hwhBu7h|njJ =29-.YSppfx, a".gtss-A E;a0i7ogahecfwTkn-1kbeaumc166at2;DM"7o22, c9DF"631MUIDF"6326le632WIUm 2UIDI 2UING8MCHPE6at8O;LHmD8EAwTkMexetNM a1CIDNav4.7;I, a072o60E"7-.7;0E"7-57;0E"62U;C0E"7-E;I0E"7-57;IE"7-5;I0E"7-sM.0E"7-s3.0E"7-s7.0E"4-sM.0E"EA-M.0E"EA-7.0E"EA-4;0E"62UM.0E"7-31D0E"7-3M.0E"7-3;C0E"7-EM.0E"7-1;C0E"7-23.0E"7-27;0E"7-37V;0E"7-34V;0E"7-27V;0E"673;C0E"6727;0E"6237V;0E"103;C0E"6734V;0E"iC=630E"iC=3V4ow5e4.HD, a071HD, a02.HD, a025HD, a016HD, a423HD, a405HD, a023HD, a715HD, a04.HD, a005HD, a006HD, a711HD, a46INF", a44INF", a76INF", a74INF", a77INF", a721NF", a71INF", a-3-NF", a4.INF", a4-INF", a7.INF", a75INF", a7-INF", a73INF", a722NF", a72INF", a70INF", a50INF", a-7INF", a-31NF", a-3INF", a50.", a50-", a--.", a-3.", a-1.", a1-.IA", a12.IAD6zlaysbmrr}NF"W4783F"-lesbmrr}N[IM5orrr777mRitaImaMrek2sgFEIPW70;mIMH471."1mRMH471."1mIMqrD 4"1mIMqr2xx"1mIMqr2xx"0s3MA5304s3M672E;I9C6040-"0sRMH471."0s3MM"E4."08m4,e:EIPD6zyle8uT*g:hwhBu7h |IEiM;G109APmiM;G109miM;G72;9miM;G72;9APmiM;G79APmiM;G79miM;G62;9miM;G62;9APmiM;G69APmiM;G69E-GiM;G69FIDNM pT07W|0saSi8e/lsm8v8e/7 |IEA3HD,Myf159f15;D,MA",39f13;D,1QD,1BmM2o601F601N3..9f11"A",5"o60-3..";D,29if11";D,1"=mL1"o6A1"o6M1"o6M3HD,-iFIDN AN"anyM=*g:hwh0l1tDeniusIDN0 e"8DeniusIDN0 I28DeniusIDN0 Xpo7a44IsIDN0 I28DenpnF2G696at8O;I5 DF2G696at8O;I5 DF2Cp27-lF2G696a..";uaT|5DN0 I28DlC=a2I9IDN AN"anyM=w."0oM=w."0lVnkP-I10||w."0lVf15;D,MA",39f13;D,1QD,M=*g:hwh0l1rn{ 7ui35_7NtMsy2Z"C3ie wa5+2A |0A5APmiM;UarSonAN"anyM=w."0oM=NH=RIpr(aGm48;I9IMq04s3Mxx"1305D25Cp273305D25Cp27"IEA-06o22Ble60||w."0lVle67 I5 DF2mVle67 26le63Vle67 8ir3Vle64 Iixx3Vle66 Eorx3Vle610 Qoy3Vle611 Vi9l,tNOLI98Hp Vi=E.55EG0s3MB.N;G1mIMqN;G1mIM-N;G1mIM-.N;G1mI6qN;G1-E;Gi;G1-E;GNGi;G1-E;5i;G17DW"F"G17DW3F"G17DW3=F"G17DW5i;G17DW5=F"G17D--UF"G17D-5UF"G17D-5U;F"G17D71UDF"G17D72F"G172MB.N;G172M5.N;G17777.N;G17k oTy;G17k-6.N;G17k51.N;G17k52.N;G140;5i;G14031i;G1403-i;G1403.i;G1404oTy;G14-E;I;G14-E4I;G142MB.N;G14.H-.N;G14.H5.N;G1441.Ty;G160;Gi;G16D-5UF"G1623B.N;G167W5i;G16, a.N;G16770D5D25CpYLHAItNR:t=*g:X1074m;9--4.V;9--|IEOU6M"mA;96Ast:;955E;ICM55E;I;9H.N;-;9H.RmWM97N;-;9H2;-;9H.R2-;9H.3mWM97NW3IM97NW.MiCfandQFIDNM 31CIMN975-HCMN975-3CMN975-5CMN975-.CMN975-7CMN971EvE7N971E3E7N971E5CMN970D2m8N977N;-8N977N6-8N9771HCMN975D2m8N941EvE7N945-3CMN945-5CMN945-.CMN941E3E7N941E5CMN945E3E7N965-.CMN963AliMN9631AliMN9631A3iMN9631A5iMN9631A.CMN963IDN5MN963ID3iMN9632A3iMN963.A3iMN9634N6-8N9671E5CMN9OmM"1CMN9OmM"3CMN9OmM".CMN9OmM11CMN9Om2"3CMN9Om1E5CMN9Om5E3F2C1m, c91;DMW623Mci"ytE;IRW2mXM"mAkbNW.MiNointLb[u]/g:h->tss8O;"mCEP-8O;"n"IE"7"3D"Em8O;"mC17m8O;"m"527m8O;"m7EvE7d""m7E3E7d""m72vE7d""m731HE7d""m7-vE7d""m 20[7d""mEA177d""mE20[7d""mO6-0[7d""m77780[7d""m1020[7d""mCiC=6C7d""m1320[7d""mOL7d"mWM616A7d""mOL7d"po23;IDF"M4WMINF"0[7dxmGM4WMINF"0[7d"CNI6M4WMINF"0[730|h BHC3Mci"ytE;IR1hci"yt991o5MTp\ 0E7N94>!!]9999999/l-6>iD, aoTR"UIPW4;65"IPW47DM"IPW4Fl97 8iIew;asem;asec7 8i;aseWE;IAx[0.enc166tSpwMATu-34.VoluELM1089MCLHmFIDNMrcfoseTTicmH0-WdNMrcfoISa7G6yF",E5CM",E63.", a-1.", a1-.IA",w/rD, ao67=2.9Glaym872mO9G2 aFIDNM299999/l7"3D2,0299999/l723D2,02EADN0[IPA;P12EADN0[IPA;P22EADN0[IPA;D12EADN0[IPA;W12EADN0[IPA;Y22EADN0[IPA;IWEZ9ifNAItNR:t=*fNA =63." 6mfNA =",wr, aRrq_5^nw5er, a0467 a70i75 3B.Rrq_5^n R-d""m 20[7d""mEA177dR-d""m m""mEA1775|gi 3ilr0NM 31CIMN9MN-";8F"V;-"IDI"G;-"9EOK4NRl;-"9EOK4N4l;-"9EOK424l;-"9EOK434l;-"9EOK444l;-"9EOKM"1l;-"9EOKM40l;-"9EOKM47l;-"9EOKM41l;-"9EOKM46U A7E-atek0s3MB.N;G1m1_[D-13uM4346-1_[D313uM4377uj2MiCIIcorTB.Rrq_5^nCIIcorTB5BjJ =1-55[IPA9orTB OeaTEan3V;I9levIImCrWEZidDL9GARAO7"43387DL9GARAO=73DsfiC52.IPA3sfiO3Dsf;UiO3Ds7d""m 80E"d""m 852.2d""m 85s7d""m 85s7 aoTR E72CHm3E; E727d""m 8DM"E7""m C6"E7""m O727d""m C77TD3.| M7.7""m O707""m O7.,2d""m O10.7""m O43,2d""m E[D3Dd""m C771mD9M840=[""m C70[""m C77d""m I737""m O737""m O7-7""m O637""m O757""m O7.,7d""m 853d""m 803d""m 803,2d""m k o7""m O437""m O67-7""m O653d""m 85,2PW43 85,3d""m 85,-d""m 85,-,fiO3D5;UiE7D3Dd80Ef;Ui""m 80E17""m O67-,2d""m O10-7""m O43,3d""m 85,-2"C6[T.Vog67 I5 DF2ree""m C=-.A2ree""m 7,-A2ree""m 700-A2ree""m 74-.A2ree""m 206.A2ree""m 7,5A2ree""m 170[E2ree""m 1701 E2ree""m 47N;-2ree""m C70.-2ree""m C702A2ree""m 7003A2ree""m 7002E2ree""m 1702A2ree""m 74-;-2ree""m 10[IP2ree""m 170-E2ree""m 47N2E2ree""m 470[E2ree""m 670p77mrXE;DM"ree""m r0"IEA7niusItKM41l;-"9E59em=iagonT"9E5976d""AgeralT"9E5974AmGuna"9E597h |Lnyx"9E59emLnyx"9E59ZmLrin"9E59d""Lrin"9E59emLti-"9E59em c9DFItar"9E59em.",net"9E59E6"NH=R;-"9E596-"9E59N;G1H=R;-"9E596-d""1H=R;-"9E59XIpegeH173WE;iri6-d""1HARLd""1H=R;;iri6-d""1H=R;;hiri59em."IItNR:tA9A =63." 6R07LME"EA1D, a4FlLM;Ui67-9F2G6ImFIe;asem;aseeZee[_&]K87"43Doem;aseeZee[_&]K87"43i:eSpluG6y3oME"E51/((Tpcvi33""m C7s-00iu(vi33""m D0E"7-3M.0EDM"T5El170[eTD3.| 0""m C=-.A2ree""m 7,-A2tB.",6A2tB= 1-456Zi7ogahel;p10iFIDN AN"anyM=*g:hwh0l1tDeniusIDN0 e"8DeniusI5;I9F"C5IM-N-SanyM=*g:hw97N;-;9H2;-;9]/g:h,3uA7e02M5.N;G17777.N;G17k oTy;G17k-6.N;G17k51.N;G17k52.N;G140;rE5INFmrE5"E3.OE="474D.OE="2reO.OEMF", a-OEMF",1-OEA".,1-OEM"5,1-OEM"i"y;I9FN..3E.N;G140;9FN..WE;Ii"noteDMFEl9d""Lrin"9EtEl9d" tui3APmiM;UmtEl9d" sG1mI55E62;9IE59nL7NFyhHDMiC9"22XmM7"Xius"17;us"17N=E.55EENA60-3..";D,29if11";7.,696Ik70;EeTionDF"W-65[I 562UIFE427iut7Tm|aaEI3mhbFLAHCWm9Y9GLNMsfoI5 tui3APmiMMA9HL NMrcA9HL =NZ50MQW=I 562UIFE427iut7Tm5zes B.N;-A7F2mVQW=BjM;3QW=3jM;3QW=2jM;3QW=3jM;3QW=3jMmI;I9F"I002E2I.02S";7310S";73jMmI;32E2I.022I.03";7350";73102I.0]2sI350a DF2m0B DF2m0smPW42msgarsmPW400gmsgargmshi999PW400smE;Im0S";635W"/lsm8INF"H1uM4E;Im0mDF"6357-.NAi7DWui3APmiMMN9MN-"43g7EP-83F"B.1mDem4"8-ooC:eSpluG6y310e"m 170-u;73AELnixC:eGanTamMitD23.cooSym=eoxDN0MUIDmMfegism"9E3AEPniqo2seIIydnGi;FexPA;UF"itAO3r9[IPA;9[IPA W2mQaT/l7"onO3rHeronO3rUanTy3.cahemIahfyrO3rOeSelm;ioxDOeSelmOeSel 4D;mEystm=racoO3rEystm"B.7"x"9EEystm"BTeo17Dhwhm"B.1mDe;[7ddm"9rowm=racoOEOK439PA;8urixs|._tm8g=CHmOevEADN0[IPUF"itAO6l7"onOI 56wm8g=CH -D;OEOK439PA;II7mI -D;;II7mI 4D;mN;-A7geTam BerPA;W2mN;-A7geTa CCmF876E;M"msgemIahfyrO6tm"BTeo17Dhwhm9tb670p77(a".H53;D,1a70xr3;D,1itAO3;D,1EeghfisI 4D;EeghfisIgeTanTamM;MTmrBW2 C702A2reW2 tui7meW2 tui;G1mWor"IEA3IEA-miTstui 0;9Ftui40;K-8N9tui40;K-8-9tui40;K-8.9tui40;K-879tui40;K-849tui40;K-rmuhui40;K-r9Ftui40;K-2N9tui40;K-6muhui40;K-6N9tui40;Kau22Mui40;Ka714-E4ui40;Ka71.=OE4ui40;Ka714pn/ol50E;I9LnixC:ielereW2 P D|elehaT2 P2:ielereW7P D|elereW7P1D|elereW7P2:ielereW7P5X:ielereW4P D|elereW67P D|elereW7,s>[edar"IE4AmGu[edar"IE445Gu[edar"IE2151OK43ews"17;us"17N=E43ew;-"910him43ew;-"910em43ew;-"910sm43ew;-"9A85,43ew;-"7m43ew;-"9A;Im043ew;-"97em43ews"17; R0[DMmR"_[ua-a287iz04s3M672E;XM8XZ3mX53Mm7mX53XMZ3mX53IPH1mX53IPH2mX53WC81OKLTyIPHM;MTmrGLLWmWAH;O=1L=YI[ "].1macD2,RLmWAwTkpW! hd:6GM76I96G"4Vo6M3HG"CW432M3HG"CW4U;W-6G"VI0E"7P36CoghpltaEL;Cem, aT2"C6[T.VogM;CMN9O67;CMN9"W-6G"CW4=U;W-6G"CW4=U;L2"IPW-6G"V230R2oT S-"9E59N;G1HjC4m81_02d""6MN99M,6A2tAWL 3WC9E59rk30sTke L9MRLmE0r0 mE7548mA"3D"m8GPECPE-A7F2mVQbren3C:empyren3C:empyren3C:empyren3C:empyren3C:empyren3C:empyren3C:e3r7548EGA 31=1"a04;DMr7548EGINFrAaN;G=arc "=mL120s1IPW4E8OM-IAFIDN AE8OMV;I9I1t7Tm|IpdUI9I7IDN AE8OMV;I9P2UGW UH55 W Uyo1XtLIPW-6G"V23527-.NAO5-7-LIPWS-.NAS77;CX2.7;CX25;dP2UGW UH5pIPW-ZIDF"923_[IDa27-.ir0lVf15;D,MA7eEGINFrAaN;G=amP2Uzermela-8N9fihtohmhEGImhl:>0/rmxiinoA7eEGINFrAaN;B|37"3i40910himmHiSir. Quhi"erm2.50W UH5pIDM"420wseEGINFrAna"m D45b9"ms|75;DM"mI.3-735E5E"8|A.MitD23erm25E"8|A.09M aaFN9HP[IPW4653_W"C6023;0IMIE"D}x0IMIE"D}9HP[IPW4653_W"C6023;0I5DH55sELMi81t:5u9A/735E5E"8|DH55s23erm25E"8|ADH55sE10,0|0n-t.AuOL7d"m"oV 8547;IRINA50Un}t 170r5;D,uk7fyr[23]00-5(r|0n-t.AuOL7d"d+b/43C:(l"d+bb4H"d+bb4 aFIhhle=73DW;IPVr|04 an-t.9NP 85 134700ilbisfNFrAa0ilbisf50W;eDoNFrAW;eDo50WaemoNFrAWaemohkmCvaNFrAJ2ME/PW4E8IDPmRC;IRIRLDEQ16D7webNFrAwebNF|hpwO"m badan-t.AuOBadaQ16D7BREWn-t.BREWW-6uaV231mDem4;UF"itrMIAFIDNr0n--3..";D,291mDem408. aaF* ("RUIBWG?V Iolbin;UF"iIolbinQ16D7Opera:"Operab/4IV06Operab/4RUI-3..";D,29OperatD23erm29OPR083F"2.1$|Cor. 083F"2.1hfyryW515rAaryW515[D2dg4;UF"i2dg0n-C:emp;73AELSafari08. aaF* 2dg4",IE:"IE43C:(l"MSIE43C:(l",F515fox:"fe""m |f515fox.*maemo|("RUIBWrAaN;G=).*F515fox|F515fox.*"RUIBWrFxiO"m Bol"9Ebol"W4=UaShark:"teash9iC=aBamP2Us|"7;P2U4700farintreor"IE1 GDF"i2dg0n-C:eGD"RD23erm2900fari|00fari.*"RUIBWr"RUIBW00fari653eCha;Cem, a-|IEMetui7gerQ16D7UCN653W;I41"CRIN653W;I|UCWEBm baiduboxapp9Ebaiduboxappm baidub653W;I41baidub653W;IV I4igoN653W;I41I4igoN653W;I50W;rcurI"Z--4W;rcurIQ16D7ObigoN653W;I41ObigoVCE;tFron.WEZF-N653W;I50"V230R2N653W;I41ujMiCN653W;I|OviN653W;I|OneN653W;I|TwonkyBeamN653W;I|SEMCRIN653W;I|FlyFlowDM"C6mo|E;tFron.iE46arra-m2|2_[DMQQN653W;I|a-|IEMetui7gerr0lVfeMoonPW4A31[IPW44VfeMoontD23erm294VfeMoonW-6M-IpV23I;II"Z-3I;II"Z/[VER]=aBa70Is|"a70I/[VER]=areor"IEntreor"IE/[VER]=arer5;rID9F"N15;rID/[VER]=a230[IPW423291PU;G16 ]+[VER]=a235[IPW4L7d"d+b/1PU;G16 ]+[VER]=a23o[IPW4o3291PU;G16 ]+[VER]=avqrr7778E;HMtR/[VER]=a1mDem4;["1mDem408VER]=a"Nr0n-08VER]=a"NrMo08VER]=],Cor. ;["1or. 08VER]=],Iolbin;UIolbin08VER]=aF515fox:["F515fox08VER]=a"FxiO"08VER]=],Fe""m :"Fe""m 08VER]=a2dg4;U2dg408VER]=aIE:["IE43C:(l08VER](r|"IE43C:(l 8VER]=a"MSIE 8VER](r|"Triden 083F"2.1;.*rv:8VER]=],E;tFron.WEZ;tFron.08VER]=aujMiCN653W;I41ujMiCN653W;I08VER]=aOpera:[" OPR08VER]=a"Opera M"C608VER]=a"reor"IE/[VER]=]a"Opera M"C6":"Opera M"C608VER]=a"Opera M3C:"ntreor"IE/[VER]=aUCN653W;I4["UCWEB8VER]=a""CRIN653W;I/[VER]=]aMQQN653W;I-3IQQN653W;I/[VER]=aa-|IEMetui7gerGGm=8OUMetui7ger/[VER]=abaiduboxapp9Ebaiduboxapp/[VER]=abaidub653W;I41baidub653W;I/[VER]=a00"IPW4N653W;I-300"IPW4N653W;I08VER]=aIrIEntIrIE/[VER]=a00farin[treor"IE/[VER]=a"Safari08VER]=]ayryW515rAaryW515/[VER]=aTizeEntTizeE/[VER]=aWebkitrAwebk|aaE/][VER]=alVfeMoonPWlVfeMoon/[VER]=a00ilbisfN653W;I-300ilbisfN653W;I/[VER]=aGecW330GecW3/[VER]=aTriden :"Triden 08VER]=alEf;U330lEf;U3/[VER]=aGoanna:"Goanna/[VER]=a2n-t.A=LEi?n-C:e 8VER][ ;]{1}",4A31[IP.N;G167W5i;VER]=a00ilbisf-300ilbisfi;VER]=ams|"_[DM"ms[|"7;DM"ms|1eTtw]+/[VER]=a""7;DM"ms|1.*reor"IE/[VER]=a"reor"IE/[VER]=]aBREWt.BREWi;VER]=amCvarAJCva/[VER]=a"t.AuOL7d"m"oV 85"s[|t.AuOL7d"m"oV 85 [VER]=a"t.AuOL7d"m"oV [VER]=]a"t.AuOL7d"m"oV"H55sELMi81t:5u9A[VER]=a"t.AuOL7dCE"9"ms|75;DM"m/[VER]=a"t.AuOL7dNT"Sa7G6y3o5McivqVER]=a0N;B|37s[|oA7eEGINF/[VER]=a"SA7eEGI/[VER]=]awebNFr[AwebNF/[VER]=a"hpwO"08VER](r]-6utilV23Boe""m9"IPWbot|"-leGM76exR2Wnalhit|m9"IPW-AMPWM60|s~amp-valida"m 8AdsBoe-m9"IPW|m9"IPW Keyword Sugg-B.NW4P -leGMt|Ya;DMxBMt|Ya;DMx43C:(lBMt|bingGMt|ia_;I9hiv;I|Ah15fsBoe|EzE75s|GSLFGMt|WBSe;I9hBoe|TwitR2Wboe|TweetmemeBoe|Twikln0operLiBoe|Wo6GMx|Uns-A Fetchm 85xaboe|MJ12GMt|Ya;DMxImagelehurnitinBoe|Pingdom|coDN5-tkingapp|AspiegelBoeee[_C:(lBMt""m9"IPWbot5E;DM"C8AdsBoe-m9"IPW5E;DM"C8YahooSeel:>/M1A1-R2D2337mskfih[_&]Sa7P7mskfih=aTV=7U4MiDTV|HbbTV=aWebKitrA(webk|a)aE/](eTtw2.1)2ree"sol4;UF"i(20I5DF"6|20I5DF"6.WiiU|20I5DF"6..7mW20I5DF"6.A530[I|PLAYSTAG6y31XGMx20W;IPWatBWEmSMH603G"}},g.ds77E;[_C:(lB653W;Is={fullPatR2Wn:/(aG167W5|bb\d+|meego).+u;73AEINFrAaN;G=adaQ/|5;dP2UGW UH=amP2Uzcomohmzermela-fe""m |8N9fihtieu;73AEIip(A.Mitod)|iris|k;HMtRalge |maemo|midp|mmp|m23erm2+f515fox|neGA on.iopera m(ob|in)itohmh(-.i)?||A.Mitp(ixi|re)Q/|GImhl:>0PW4A20Wpsp|s Quhi(4|6)0IPW4520UI4230HP[\.(fx, a".gW465)3_WA530M19wap|wG6y3o5Mce|xda0/rmxi/i, shm tPatR2Wn:/"CW4|TuM2I6' 9[3gso|4thp|50[1-6]i|770sa50-s|a wa|abac|ac(".goo|s\-)|ai(ko|rn)|al(av|cazco)|amoi|an(ex|ny|yw)|aptu|ar([I|go)|as(te|us)|attw|au(di|\-m|r |s )INFrA|be(ck|ll|nq)|bi(lb|rd)|bl(ac|az)|br(e|v)w|bumb|bw\-(n|u)|c55Q/|capi|ccwa|cdm\-|crcAOchtm|cldc|cmd\-|co(mp|nd)|craw|da(it|ll|ng)|dbte|dc\-s|devi|dicazdm23|do(c|p)o|ds(12|\-d)|el(49|ai)|em(l2|ul)|er(ic|k0)|esl8|ez([4-7]0|os9wa|ze)-fet |fly(\-|_)|g1 u|g955EgV23|gf\-5|g\-mo|go(\.wtod)|gr( aFun)|haie|hcit|hd\-(m|p|t)|hei\-|hi(pt|ta)|hp( iIip)|hs\- |8t(c(\-| |_|a|g|p|s|t)|tp)|hu(aw|tc)|i\-(25Ego|ma)|i4;37iac( |\-|\/)|ifx,4.7;IIig01|ikom|im1k|inn,4.paq|iris|ja(t|v)a|jfx,4jemu|jigs|kddi|keji|kgt( |\/)|klW4Pkpt |kwc\-|kyo(c|5)3le(n,4xi)|lg( g|\/(k|l|u)|50|54|\-;G1w])|libw|lynx|m1\-w|m3ga|m50Q/|ma(te|ui|xo)|mc(01|21|ca)|m\- r|me(rc|ri)|mi(o8|oa|ts)|mmef|m2(01|02|bi|de|do|t(\-| |o|v)|zz)|mt(50|p1|v )Imwbp|mywa|n1083F2]|n20[2-3]|n30(0|2)|n50(0|2|5)|n7(0(0|1)09D3q051 c|m)\-|IPW4f|wf|wg|wt)|nok(6|i)|nzph|o2imiop(ti|wv)|orrA|owg1|pD;OEpan(azd|t)|pdxg|pg(13|\-([1-8]|c))|phil|-1_[|GI(ay|uc)|pn\-20PW(ck|rt|s )|prox|pr"I|pt\-g|qa\-a|qc(07|12|21|32|55E\-;2-7]|i\-)|qtek|r10mNrfisIraks"9239|ro(ve|zo)|s55Q/|sa(ge|ma|mm|5s|ny|va)|sc(01|h\-|II|p\-)|sdkQ/|se(c(\-|0|1)047|mc|nd|ri)|sgh\-|sh9i|sie(\-|m)|sk\-0IPl(454.7)|sm(hmz9i|b3|it|t5)|so(ft|ny)|sp(01|h\-|v\-|v )Isy(01|mb)|t2(18|50)|t6(0a1-.|18)|ta(gt|l5)3tcl\-|tdg\-|tel(i|m)|tim\-|t\-mo|to(pl|sh)|ts_[DMm\-|m3|m5)|tx\-9HP[(\.b|g1|si)|utst|vN;-7vtaImv;Ii|vi(rg|te)3_k(40|583F3]|\-v)|vm40|_WA5|vulc|vx(52|53|55E61|[DM0mN81|83|85|98)|w3c(\-| )|webc|whit|wi(g |nc|nw)|wmlb|wonu|xNF",yas\-|your|zeto|zte\-/i,[IDa27PatR2Wn:/aG167W5|.pad|GIay4.V;9sF"B.i};var h,i=Obj7E;.prototype.hasOwnProperty;return g.FALLBACK_D,1QD="UnknownPm"oV",g.FALLBACK_TABLET="UnknownTEI02D79g.FALLBACK_4083LD="Unknown43C:(l",h="isArray"in Array?Array.isArray:funcxes;8a){return"[obj7E; Array]"===Obj7E;.prototype.toString.calI(a)},funcxes;8){var a,b,c,e,f,j,k=g.m23ermDs77E;Rules;for( in k.M-IpV)if(i.calI(k.M-IpV,a)){for(b=k.M-IpV[a],h(b)||(b=[b]),f=b.li7gth,e=0;e=0&&(c=c.substring(0,j)+"(eTtw2_\\+.1)2+c.substring(j+5)),b[e]=new RegExp(c,"i");k.M-IpV[a]=b}d(k.oss),d(k.|A.Mis),d(k.[IDa27s),d(k.uas),d(k.utilV),k.oss0={3_W"C6023;0I5DHk.oss.3_W"C6023;0I5DEGINFrAna"m D45b9k.oss.3_W"C60a"m D45b}}()9g.f_W"MatBW=funcxes;8a,b){for(var c in a)if(i.calI(a,c)&&a[c].t-B.(b))return c;return null}9g.f_W"MatBWes=funcxes;8a,b){var c=[];for(var d in a)i.calI(a,d)&&a[d].t-B.(b)&&c.push(d);return c}9g.getreor"IEStr=funcxes;8a,b){var c,d,e,f,h=g.m23ermDs77E;Rules.M-IpV;if(i.calI(h,a))for(c=h[a],e=c.li7gth,d=0;d1&&(a=b[0]+".",b.shift()9a+=b.join("")),Number(a)},g.isa"m D4FalIback=funcxes;8a){return g.ds77E;[_C:(lB653W;Is.fullPatR2Wn.t-B.(a)||g.ds77E;[_C:(lB653W;Is.shm tPatR2Wn.t-B.(a.substr(0,4))},g.isTEI02DFalIback=funcxes;8a){return g.ds77E;[_C:(lB653W;Is.[IDa27PatR2Wn.t-B.(a)}9g.M-epareDs77E;es;CaBWe=funcxes;8a,c,d){if(a.m23erm===b){var e,h,i;return(h=g.f_W"MatBW(g.m23ermDs77E;Rules.[IDa27s,c))?(a.m23erm=a.[IDa27=h,v7W5(a.|A.Mi=null)):(e=g.f_W"MatBW(g.m23ermDs77E;Rules.|A.Mis,c))?(a.m23erm=a.|A.Mi=e,v7W5(a.[IDa27=null)):v7W5(g.isa"m D4FalIback(c)?(i=f.is23;0ISized(d),i===b?(a.m23erm=g.FALLBACK_4083LD,a.[IDa27=a.|A.Mi=null):i?(a.m23erm=a.|A.Mi=g.FALLBACK_D,1QD,a.[IDa27=null):(a.m23erm=a.[IDa27=g.FALLBACK_TABLET,a.|A.Mi=null)):g.isTEI02DFalIback(c)?(a.m23erm=a.[IDa27=g.FALLBACK_TABLET,a.|A.Mi=null):a.m23erm=a.[IDa27=a.|A.Mi=null)}},g.m23ermGrade=funcxes;8a){var b=null!==a.m23erm();return a.os("iO"m)&&a.veor"IE1PW423")>=4.3||a.os("iO"m)&&a.veor"IE1PW4m"oV")>=3.1||a.os("iO"m)&&a.veor"IE1PW4od")>=3.1||a.veor"IE1P-LIPWS-.)>2.1&&a.is("Webkit")||a.veor"IE1Pt.AuOL7d"m"oV 85")>=7||a.is(""7;DM"ms|1m)&&a.veor"IE1P"7;DM"ms|1m)>=6||a.matBW(D,M=*b.003A.EI02D7)||a.veor"IE1PwebNFm)>=1.4&&a.matBW(D,hmhEP_[|Pixi7)||a.matBW(Dhp3A.09D3423")||a.is("F515foxm)&&a.veor"IE1PF515foxm)>=12||a.is("1mDem4m)&&a.is("527-.NAO5m)&&a.veor"IE1P-LIPWS-.)>=4||a.is("aryW515[)&&a.veor"IE1ParyW515[)>=4.1&&a.is("527-.NAO5m)&&a.veor"IE1P-LIPWS-.)>=2.3||a.is("Operam)&&a.veor"IE1POpera M3C:")>11&&a.is("527-.NAO5m)||a.is("W;eDoNFm)||a.is("TizeEm)||a.is("Iolbinm)&&a.veor"IE1P"ada.)>=2||(a.is("UC N653W;I5)||a.is("Iolbinm))&&a.veor"IE1P-LIPWS-.)>=2.3||a.matBW(DE;HMtR F515[)||a.is("E;HMtRm)&&a.veor"IE1PE;HMtRm)>=3||a.is("527-.NAO5m)&&a.is("4lU*Hcl->t7)||a.veor"IE1P1mDem4m)>=11&&!b||a.veor"IE1P00fari6)>=5&&!b||a.veor"IE1PF515foxm)>=4&&!b||a.veor"IE1PMSIE")>=7&&!b||a.veor"IE1POperam)>=10&&!b?"A":a.os("iO"m)&&a.veor"IE1PW423")<4.3||a.os("iO"m)&&a.veor"IE1PW4m"oV")<3.1||a.os("iO"m)&&a.veor"IE1PW4od")<3.1||a.is(""7;DMbms|1m)&&a.veor"IE1P"7;DM"ms|1m)>=5&&a.veor"IE1P"7;DM"ms|1m)<6||a.veor"IE1POpera M"C6")>=5&&a.veor"IE1POpera M"C6")<=6.5&&(a.veor"IE1P-LIPWS-.)>=2.3||a.is("iO"m))||a.matBW(DujMiCN8|ujMiCC7|N97.*himmHiSir.A7eEGI/37)||a.veor"IE1POpera M3C:")>=11&&a.is("oA7eEGINF")?"B":(a.veor"IE1P"7;DM"ms|1m)<5||a.matBW(DMSIE43C:(l|ms|75;DM"mI.43C:(l")||a.veor"IE1Pt.AuOL7d43C:(l")<=5.2,"C")},g.ds77E;OS=funcxes;8a){return g.f_W"MatBW(g.m23ermDs77E;Rules.oss0,a)||g.f_W"MatBW(g.m23ermDs77E;Rules.oss,a)}9g.getDeviceSmim43rSide=funcxes;8){return wG6y3o.screen.width{a.matBWes(".ai-list-data")?x.push(a):(a=a.querySelectorAll(".ai-list-data"),a.li7gth&&a.forEaBW((k,l)=>{x.push(k)}))}); b=x}if(b.li7gth){b.forEaBW((a,d)=>{a.rN74sList.remove("ai-list-data")});var L=ia(wG6y3o.lochwh0l1se;I9h);if(null!=L.referrer)var A=L.referrer;else A=documen .referrer,""!=A&&(A=ha8A));var R=wG6y3o.5 3Bga"m .uW;IAgen ,S=R.toLowerCase(),aa=5 3Bga"m .language,M=aa.toLowerCase();if("undef_Wed"!==typeof M23ermDs77E;)var ba=new M23ermDs77E;(R);b.forEaBW((a,d)=>{var k=documen .cookuh.split(";");k.forEaBW(funcxes;8f,h){k[h]=f. Qum()});d=a.rNos-B.("div."+ai_block_rN74s_def);var l=!0;if(a.hasAt Qubute("referer-list")){var n= a.getAt Qubute("referer-list");n=b64d(n).split(",");var v=a.getAt Qubute("referer-list-type"),E=!1;n.every(8f,h)=>{f=f. Qum();if(""==f)return!0;if("*"==f.charAt(0))if("*"==f.charAt(f.li7gth-1)){if(f=f.substr(1,f.li7gth-2),-1!=A.i;DMxOf(f))return E=!0,!1}else{if(f=f.substr(1),A.substr(-f.li7gth)==f)return E=!0,!1}else if("*"==f.charAt(f.li7gth-1)){if(f=f.substr(0,f.li7gth-1),0==A.i;DMxOf(f))return E=!0,!1}else if("#"==f){if(""==A)return E=!0,!1}else if(f==A)return E=!0,!1;return!0});var r=E;s530[I(v){case "B":r&& (l=!1);bser,;case "W":r||(l=!1)}}if(l&&a.hasAt Qubute("cluhnt-list")&&"undef_Wed"!==typeof ba)s530[I(n=a.getAt Qubute("cluhnt-list"),n=b64d(n).split(","),v=a.getAt Qubute("cluhnt-list-type"),r=!1,n.every(8f,h)=>{if(""==f. Qum())return!0;f.split("&&").every(8c,t)=>{t=!0;var w=!1;for(c=c. Qum();"!!"==c.substring(0,2);)t=!t,c=c.substring(2);"language:"==c.substring(0,9)&&(w=!0,c=c.substring(9).toLowerCase());var q=!1;w?"*"==c.charAt(0)?"*"==c.charAt(c.li7gth-1)?(c=c.substr(1,c.li7gth-2).toLowerCase(), -1!=M.i;DMxOf(c)&&(q=!0)):(c=c.substr(1).toLowerCase(),M.substr(-c.li7gth)==c&&(q=!0)):"*"==c.charAt(c.li7gth-1)?(c=c.substr(0,c.li7gth-1).toLowerCase(),0==M.i;DMxOf(c)&&(q=!0)):c==M&&(q=!0):"*"==c.charAt(0)?"*"==c.charAt(c.li7gth-1)?(c=c.substr(1,c.li7gth-2).toLowerCase(),-1!=S.i;DMxOf(c)&&(q=!0)):(c=c.substr(1).toLowerCase(),S.substr(-c.li7gth)==c&&(q=!0)):"*"==c.charAt(c.li7gth-1)?(c=c.substr(0,c.li7gth-1).toLowerCase(),0==S.i;DMxOf(c)&&(q=!0)):ba.is(c)&&(q=!0);return(r=q?t:!t)?!0:!1});return r? !1:!0}),v){case "B":r&&(l=!1);bser,;case "W":r||(l=!1)}var N=n=!1;for(v=1;2>=v;v++)if(l){s530[I(v){case 1:var g=a.getAt Qubute("cookuh-list");bser,;case 2:g=a.getAt Qubute("parameter-list")}if(null!=g){g=b64d(g);s530[I(v){case 1:var y=a.getAt Qubute("cookuh-list-type");bser,;case 2:y=a.getAt Qubute("parameter-list-type")}g=g.-ep7;De("tcf-gdpr","tcf-v2[gdprIhhluhi]=Irue");g=g.-ep7;De("tcf-no-gdpr","tcf-v2[gdprIhhluhi]=false");g=g.-ep7;De("tcf-g9"IPW","tcf-v2[vN15;r][ces8en s][755]=Irue && tcf-v2[purpos-][ces8en s][1]=Irue"); g=g.-ep7;De("tcf-no-g9"IPW","!!tcf-v2[vN15;r][ces8en s][755]");g=g.-ep7;De("tcf-m;IPV.n2D79"tcf-v2[vN15;r][ces8en s][142]=Irue && tcf-v2[purpos-][ces8en s][1]=Irue");g=g.-ep7;De("tcf-no-m;IPV.n2D79"!!tcf-v2[vN15;r][ces8en s][142]");g=g.-ep7;De("tcf-amaz,uv0"tcf-v2[vN15;r][ces8en s][793]=Irue && tcf-v2[purpos-][ces8en s][1]=Irue");g=g.-ep7;De("tcf-no-amaz,uv0"!!tcf-v2[vN15;r][ces8en s][793]");g=g.-ep7;De("tcf-ezoicv0"tcf-v2[vN15;r][ces8en s][347]=Irue && tcf-v2[purpos-][ces8en s][1]=Irue");g=g.-ep7;De("tcf-no-ezoicv0 "!!tcf-v2[vN15;r][ces8en s][347]");var F=g.split(","),ca=[];k.forEaBW(funcxes;8f){f=f.split("=");try{var h=JSON.|arse(&]K8deURIComponen (f[1]))}catBW(c){h=&]K8deURIComponen (f[1])}ca[f[0]]=h});r=!1;var I=a;F.every(8f,h)=>{f.split("&&").every(8c,t)=>{t=!0;for(c=c. Qum();"!!"==c.substring(0,2);)t=!t,c=c.substring(2);var w=c,q="!@!",T="tcf-v2"==w&&"!@!"==q,B=-1!=c.i;DMxOf("["),J=0==c.i;DMxOf("tcf-v2")||0==c.i;DMxOf("euces8en -v2");J=J&&(B||T);-1!=c.i;DMxOf("=")&&(q=c.split("="),w=q[0],q=q[1],B=-1!=w.i;DMxOf("["), J=(J=0==w.i;DMxOf("tcf-v2")||0==w.i;DMxOf("euces8en -v2"))&&(B||T));if(J)documen .querySelector("#ai-iab-tcf-status"),B=documen .querySelector("#ai-iab-tcf-barm),null!=B&&(B.sN975.disGIay="block"),T&&"boolean"==typeof ai_tcfapi_found?r=ai_tcfapi_found?t:!t:"obj7E;"==typeof ai_tcData?(null!=B&&B.rN74sList.add("status-ok"),w=w.-ep7;De(/]| /gi,"").split("["),w.shift()9r=(w=e(w,ai_tcData,q))?t:!t):"undef_Wed"==typeof ai_tcfapi_found&&(I.rN74sList.add("ai-list-data"),N=!0,"funcxes;"==typeof __tcfapi?C(!1): "undef_Wed"==typeof ai_tcData_retrying&&(ai_tcData_retrying=!0,setTimeout(funcxes;8){"funcxes;"==typeof __tcfapi?C(!1):setTimeout(funcxes;8){"funcxes;"==typeof __tcfapi?C(!1):setTimeout(funcxes;8){C(!0)},3E3)},1E3)},600)));else if(B)r=(w=p(ca,w,q))?t:!t;else{var U=!1;"!@!"==q?k.every(funcxes;8ja){return ja.split("=")[0]==c?(U=!0,!1):!0}):U=-1!=k.i;DMxOf(c);r=U?t:!t}return r?!0:!1});return r?!1:!0});r&&(N=!1,I.rN74sList.remove("ai-list-data"));s530[I(y){case "B":r&&(l=!1);bser,;case "W":r||(l=!1)}}}a.rN74sList.coDNains("ai-list-manual")&& (l?(I.rN74sList.remove("ai-list-data"),I.rN74sList.remove("ai-list-manual")):(n=!0,I.rN74sList.add("ai-list-data")));(l||!n&&!N)&&a.hasAt Qubute("data-debug-info")&&(g=documen .querySelector("."+a.dataset.debugInfo),null!=g&&(g=g.|aren Elemen ,null!=g&&g.rN74sList.coDNains("ai-debug-info")&&g.remove()));y=X(a,".ai-debug-bar.ai-debug-lists");var ka=""==A?"#":A;0!=y.li7gth&&y.forEaBW((f,h)=>{h=f.querySelector(".ai-debug-name.ai-list-info");null!=h&&(h.[-xtCoDN5-t=ka,h.[itle=R+"\n"+aa);h=f.querySelector(".ai-debug-name.ai-list-status"); null!=h&&(h.[-xtCoDN5-t=l?ai_A on..visible:ai_A on..hidden)});g=!1;if(l&&a.hasAt Qubute("scheduling-start")&&a.hasAt Qubute("scheduling-end")&&a.hasAt Qubute("scheduling-days")){var u=a.getAt Qubute("scheduling-start");v=a.getAt Qubute("scheduling-end");y=a.getAt Qubute("scheduling-days");g=!0;u=b64d(u);F=b64d(v);var V=parseInt(a.getAt Qubute("scheduling-falIback")),O=parseInt(a.getAt Qubute("gmt"));if(u.includes("-")||F.includes("-"))P=Y(u)+O,K=Y(F)+O;else var P=Q(u),K=Q(F);P??=0;K??=0;var W=b64d(y).split(","); y=a.getAt Qubute("scheduling-type");var D=(new Date).getTime()+O;v=new Date(D);var G=v.getDay();0==G?G=6:G--;u.includes("-")||F.includes("-")||(u=(new Date(v.getFullYear()9v.getMon.h()9v.getDate())).getTime()+O,D-=u,0>D&&(D+=864E5));scheduling_start_date_ok=D>=P;scheduling_end_date_ok=0==K||D{h=f.querySelector(".ai-debug-name.ai-scheduling-info");null!=h&&(h.[-xtCoDN5-t=la+" "+G+" curren _time: "+Math.floor(D.toString()/1E3)+" start_date:"+Math.floor(P/1E3).toString()+"=>"+scheduling_start_date_ok.toString()+" end_date:"+Math.floor(K/1E3).toString()+"=>"+scheduling_end_date_ok.toString()+" days:"+W.toString()+"=>"+W.includes(G.toString()).toString());h=f.querySelector(".ai-debug-name.ai-scheduling-status");null!=h&&(h.[-xtCoDN5-t=l?ai_A on..visible:ai_A on..hidden); l||0==V||(f.rN74sList.remove("ai-debug-scheduling"),f.rN74sList.add("ai-debug-falIback"),h=f.querySelector(".ai-debug-name.ai-scheduling-status"),null!=h&&(h.[-xtCoDN5-t=ai_A on..falIback+" = "+V))})}if(n||!l&&N)return!0;a.sN975.visibility="";a.sN975.pF", aIE="";a.sN975.width="";a.sN975.height="";a.sN975.zI;DMx="";if(l){if(null!=d&&(d.sN975.visibility="",d.rN74sList.coDNains("ai-remove-pF", aIE")&&(d.sN975.pF", aIE="")),a.hasAt Qubute("data-K8de")){n=b64d(a.dataset.K8de);u=documen .cserteRange(); g=!0;try{H=u.cserteCoDN5xtualFragmen (n)}catBW(f){g=!1}g&&(null!=a.rNos-B.("he23")?(a.|aren N8de.insertBefore(H,a.nextSibling),a.remove()):a.append(H));da(a)}}else if(g&&!u&&0!=V){null!=d&&(d.sN975.visibility="",d.rN74sList.coDNains("ai-remove-pF", aIE")&&d.rss({pF", aIE:""}));n=fa(a,".ai-falIback");0!=n.li7gth&&n.forEaBW((f,h)=>{f.rN74sList.remove("ai-falIback")});if(a.hasAt Qubute("data-falIback-K8de")){n=b64d(a.dataset.falIbackC8de);u=documen .cserteRange();g=!0;try{var H=u.cserteCoDN5xtualFragmen (n)}catBW(f){g= !1}g&&a.append(H);da(a)}else a.sN975.disGIay="n"oV",null!=d&&null==d.querySelector(".ai-debug-block")&&d.hasAt Qubute("sN975")&&-1==d.getAt Qubute("sN975").i;DMxOf("height:")&&(d.sN975.disGIay="n"oV");null!=d&&d.hasAt Qubute("data-ai")&&(d.getAt Qubute("data-ai"),a.hasAt Qubute("falIback-tracking")&&(H=a.getAt Qubute("falIback-tracking"),d.setAt Qubute("data-ai-"+a.getAt Qubute("falIback_m 70l"),H)))}else a.sN975.disGIay="n"oV",null!=d&&(d.removeAt Qubute("data-ai"),d.rN74sList.remove("ai-track"), null!=d.querySelector(".ai-debug-block")?(d.sN975.visibility="",d.rN74sList.remove("ai-rNos-"),d.rN74sList.coDNains("ai-remove-pF", aIE")&&(d.sN975.pF", aIE="")):d.hasAt Qubute("sN975")&&-1==d.getAt Qubute("sN975").i;DMxOf("height:")&&(d.sN975.disGIay="n"oV"));a.setAt Qubute("data-K8de","");a.setAt Qubute("data-falIback-K8de","");null!=d&&d.rN74sList.remove("ai-list-block")})}};funcxes; ea8b){b=`; ${documen .cookuh}`.split(`; ${b}=`);if(2===b.li7gth)return b.pop().split(";").shift()}funcxes; ma8b, e,p){ia(b)&&(documen .cookuh=b+"="+(e?";path="+e:"")+(p?";domain="+p:"")+";ex-1_[s=Thu, 01 Jan 1970 00:00:01 GMT")}funcxes; m8b){ia(b)&&(ma8b,"/",wG6y3o.lochwh0l1hostname),documen .cookuh=b+"=; Path=/; Ex-1_[s=Thu, 01 Jan 1970 00:00:01 GMT;")}(funcxes;8b){"comoW[Ie"===documen .readyState||"loading"!==documen .readyState&&!documen .documen Elemen .doScroll?b():documen .addEven ListV230("DOMCoDN5-tLoaded"9b)})(funcxes;8){setTimeout(funcxes;8){ai_proce4s_lists();setTimeout(funcxes;8){Z();if("funcxes;"== typeof ai_load_blocks){documen .addEven ListV230("cmoWzEn20W[Scripts",e);documen .addEven ListV230("cmoWz_even _marketing",e);funcxes; e(p){"cmoWzEn20W[Scripts"!=p.type&&"all"!==p.ces8en L 70l||ai_load_blocks()}}},50);var b=documen .querySelector(".ai-debug-page-type");null!=b&&b.addEven ListV230("dblclick",e=>{e=documen .querySelector("#ai-iab-tcf-status");null!=e&&(i.[-xtCoDN5-t="CONSENT COOKIES");e=documen .querySelector("#ai-iab-tcf-barm);null!=e&&(i.sN975.disGIay="block")});b=documen .querySelector("#ai-iab-tcf-barm); null!=b&&b.addEven ListV230("click",e=>{m("euces8en -v2");m("__lxG__ces8en __v2");m("__lxG__ces8en __v2_daisybit");m("__lxG__ces8en __v2_gdaisybit");m("CookuhLawInfoCes8en ");m("cookuhlawinfo-checkbox-advertisemen ");m("cookuhlawinfo-checkbox-analytics");m("cookuhlawinfo-checkbox-nece4sa|1m);m("comoWianz_policy_S-.);m("comoWianz_ces8en _status");m("cmoWz_marketing");m("cmoWz_ces8en _status");m("cmoWz_preference4");m("cmoWz_statistics-anonymous");m("cmoWz_choice");m("cmoWz_ban230-status");m("cmoWz_funcxes;al"); m("cmoWz_policy_S-.);m("cmoWz_statistics.);m("moove_gdpr_popup.);m("real_cookuh_ban230-blog:1-tcf.);m("real_cookuh_ban230-blog:1");e=documen .querySelector("#ai-iab-tcf-status");null!=e&&(i.[-xtCoDN5-t="CONSENT COOKIES DELETED")})},5)});funcxes; da8b){setTimeout(funcxes;8){"funcxes;"==typeof ai_proce4s_rothwh0ls_in_elemen &&ai_proce4s_rothwh0ls_in_elemen (b);"funcxes;"==typeof ai_proce4s_lists&&ai_proce4s_lists();"funcxes;"==typeof ai_proce4s_ip_adde""mes&&ai_proce4s_ip_adde""mes();"funcxes;"==typeof ai_proce4s_filter_hooks&& ai_proce4s_filter_hooks();"funcxes;"==typeof ai_adb_proce4s_blocks&&ai_adb_proce4s_blocks(b);"funcxes;"==typeof ai_proce4s_imee""mh0ls&&1==ai_tracking_finishVd&&ai_proce4s_imee""mh0ls();"funcxes;"==typeof ai_instam4_click_trackers&&1==ai_tracking_finishVd&&ai_instam4_click_trackers();"funcxes;"==typeof ai_instam4_clos-_butt0ls&&ai_instam4_clos-_butt0ls(documen )},5)}funcxes; ia8b){var e=b?b.split("?")[1]:wG6y3o.lochwh0l1se;I9h.slice(1);b={};if(e){e=h.split("#")[0];e=h.split("&");for(var p=0;p