Nucșoara – Un exfoliant natural, exotic și parfumat

Nucșoara e un condiment festiv, cu o aromă bogată și luxuriantă. Pentru o piele fină care strălucește de sănătate și frumusețe nu ai nevoie de tratamente cosmetice complexe, ci e suficient să apelezi la un exfoliant natural, ușor de folosit și foarte eficient.

Răsfață-ți tenul cu un tratament fabulos care îl curăță delicat, îl împrospătează, îl hidratează și care te ajută să elimini punctele negre. E timpul să renunți la exfoliantele dure care agresează pielea și să alegi unul fin si delicat cu pielea ta.

Ingrediente pentru exfoliant cu nucșoară

exfoliant nucșoara

Amestecă ingredientele într-un bol. Curăță bine fața și apoi amestecul pe toată suprafața exceptând zona ochilor. Masează ușor, cu mișcări circulare, de jos în sus și din interior spre exterior. Relaxează-te și lasă-te învăluită de aroma subtilă dar extrem de plăcută a nucșoarei.

Masează timp de 3-5 minute (maxim 10) pentru o exfoliere eficientă și pentru a stimula circulația sanguină. Clătește cu apă călduță și, la final, cu apă rece. Aplică o cremă hidratantă sau uleiul tău de față preferat.
Gata!

E timpul să te admiri. Nu-i așa că pielea ta arată mult mai bine? Acest tratament e ideal pentru toate tipurile de ten. Nucșoara are proprietăți astringente, antibacteriene si antiinflamatorii, iar laptele hrănește și hidratează pielea.

Dacă ai un ten foarte uscat, poți înlocui laptele cu smântână dulce sau fermentată, iar dacă lactatele îți creează probleme, alege laptele de cocos.


Fă un test inainte de a folosi orice condiment pe piele pentru a evita reacțiile alergice.

Folosit cu regularitate, ajută la uniformizarea nuanței tenul

 

ui și la estomparea cicatricilor cauzate de acnee.

nucșoara

Atenție!

Acest exfoliant creează dependență și de aceea nu îți recomand să îl folosești mai des de o dată pe săptămână.

Te vei îndrăgosti de modul în care iți vei simți pielea după aceea și de mirosul de nucșoară care va persista ceva timp după efectuarea tratamentului.

Dacă iți place foarte mult rezultatul, încearcă să folosești acest exfoliant pe tot corpul înainte de o ocazie “specială”.

Citește mai mult:

Explorează mai departe:

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *