Răsfăț mediteranean cu aloe vera și ulei de măsline

Olivaloe produse cosmetice naturale

Îngrijirea cât mai naturală a corpului e o preocupare constantă pentru mine. De aceea sunt mereu în căutarea unor rețete care să mă ajute să îmi mențin pielea sănătoasă fără aport de chimicale inutile.

Pentru asta sunt dispusă să caut rețete noi, să citesc mult, să experimentez, uneori să ratez.

Sunt conștientă că nu toate femeile au curajul, timpul sau dispoziția necesare pentru a face la fel. În plus, există produse de care avem nevoie și ale căror variante naturale nu sunt, din păcate, la fel de eficiente. Din aceste motive mă bucur că există alternative comerciale la experimentele casnice.

Zilele trecute am descoperit o gamă de produse cosmetice cu ingrediente naturale și blânde cu pielea, produse care își au originile în Grecia: OlivAloe. De fapt, m-au descoperit ele pe mine pentru că am fost contactată de reprezentanța lor în România pentru a testa o parte din gama pe care o oferă.

Amabilitatea lor m-a făcut să accept provocarea și am primit două produse pentru a le testa și a scrie despre ele. Sunt două produse pe care le-am cerut eu, pentru că sunt în căutarea unor alternative mai prietenoase cu pielea. Despre ele voi scrie după testări riguroase în perioada următoare.

Ce îți oferă gama de produse cosmetice OlivAloe?

  • produse pentru îngrijirea corpului: curățare, exfoliere, tratament anticelulitic, hidratare, prospețime, protecție solară, îngrijire mâini și picioare;
  • produse pentru îngrijirea fetei: curățare, exfoliere, măști, creme hidratante pentru toate tipurile de ten, îngrijirea buzelor și a zonei sensibile a ochilor, tratament antirid, protecție solară; 
  • produse pentru îngrijirea părului: curățare, îngrijire, protecție solară, styling; 
  • produse pentru bărbați: bărbierit, curățare, hidratare, prospețime, protecție solară, styling

Ce mi-a atras mie atenția

  • varietatea produselor; într-un singur loc găsești tot ce îți dorești pentru îngrijirea personală
  • prețurile sunt accesibile
  • conțin ingrediente naturale
Editare ulterioară: Din păcate magazinul online din România nu mai există. Poți cumpăra produsele direct din Grecia de pe site-ul oficial al producătorului.

Olivaloe pachet produse cosmetice

 Citește mai mult:

Explorează mai departe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *