Factori interni care influențează frumusețea – Introducere

factori interni

Imaginează-ți un zid șubred, crăpat, plin de mucegai și igrasie. Acum imaginează-ți că zugrăvești acest zid cu cea mai scumpă și mai bună vopsea de pe piață.

Cât crezi că va dura până când crăpăturile și mucegaiul vor ieși la suprafață?

Dacă baza nu e solidă, orice spoială e zadarnică, oricât de „specială” ar fi ea.

Același lucrul se întâmplă cu corpul nostru. Cheltuim sume exorbitante pe creme, loțiuni, spume de curățare, măști, tratamente sofisticate, fără să ne gândim la ceea ce se găsește sub piele, la felul în care mulți dintre factorii interni, ne influențează frumusețea exterioară.

Pentru că mi-a trebuit mult timp să înțeleg acest lucru, și mai ales, pentru că mi-a trebuit mult timp să îl pun în practică, m-am gândit să abordez această temă într-o serie de articole. Voi scrie despre lucruri cu care știu că ești familiarizată, despre unele pe care le cunoști foarte bine.

Dar întrebarea e: pe câte dintre ele le aplici în viața de zi cu zi?

E ușor să bifezi câteva principii la cunoștințe generale despre frumusețe și sănătate. Provocarea începe în momentul în care trebuie să le aplici zilnic, să ajungi să le pui în practică automat, fără să te gândești că „trebuie”.

Multe dintre problemele cosmetice cu care ne confruntăm n-au nicio legătură cu factorii externi. Învață să te îngrijești din interior spre exterior, pentru a lăsa adevărata ta frumusețe să strălucească.

Citește mai mult:

Explorează mai departe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *